ΙΝΤΕΡ

Ίντερ: Ετοιμάζει διπλό "μπαμ" με Έρικσεν - Γιανγκ

Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Manchester United's Ashley Young, left, during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Christian Eriksen vies for the ball with Manchester United's Ashley Young, left, during the English FA Cup semifinal soccer match between Manchester United and Tottenham Hotspur at Wembley stadium in London, Saturday, April 21, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Ίντερ βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση των Κρίστιαν Έρικσεν και Άσλεϊ Γιανγκ από τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντίστοιχα.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφών βρίσκεται η Ίντερ, καθώς σύμφωνα με ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, είναι σε προχωρημένες επαφές με τις Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση των Κρίστιαν Έρικσεν και Άσλεϊ Γιανγκ αντίστοιχα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως επήλθε συμφωνία με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για τον Άγγλο μπακ-χαφ, ο οποίος αναμένεται στο Μιλάνο την Παρασκευή (17/01) προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο 1,5 έτους, το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 4.500.000 ευρώ. Παράλληλα, η Γιουνάιτεντ θα "καρπωθεί" 1.500.000 ευρώ για την παραχώρησή του.

Παράλληλα, στην τελική ευθεία βρίσκεται κι η μεταγραφή του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Ίντερ και της Τότεναμ στα 18.000.000 ευρώ, με τον Δανό να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Μάλιστα, ο μάνατζερ του 27χρονου χαφ βρίσκεται στο Μιλάνο τις τελευταίες ημέρες για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Photo Credits: AP Photo/Kirsty Wigglesworth

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ