ΙΝΤΕΡ

Κόντε: "Η απόφαση του διαιτητή καθόρισε το ματς"

Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση Ίντερ - Ρεάλ για το Champions League
Ο Αντόνιο Κόντε στην αναμέτρηση Ίντερ - Ρεάλ για το Champions League AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Αντόνιο Κόντε σχολίασε την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει στο 33ό λεπτό τον Αρτούρο Βιδάλ από τον αγώνα, τονίζοντας πως ήταν μία απόφαση που καθόρισε το αποτέλεσμα.

Η Ίντερ δεν κατάφερε ούτε το βράδυ της Τετάρτης (25/11) να πάρει τον πρώτο της τρίποντο στους ομίλους του Champions League, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δέχθηκε δύο γκολ και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της στην διοργάνωση με μόλις δύο βαθμούς.

Μάλιστα, ο Ιταλός τεχνικός, αν και παραδέχθηκε τα προβλήματα της ομάδας του, αναφέρθηκε και στην απόφαση του διαιτητή να δείξει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αρτούρο Βιδάλ, μετά την έντονη αντίδραση του Χιλιανού σε μια φάση που ζήτησε πέναλτι, αφήνοντας τους "νερατζούρι" με δέκα παίκτες από το 33ο λεπτό της αναμέτρησης:

"Το να παίζουμε με ομάδες όπως η Ρεάλ, είναι από μόνο του δύσκολο. Ειλικρινά, είναι καλύτερο να μην μιλάμε για διαιτησία, ακόμα κι αν πολλές φορές ο διαιτητής πρέπει να λειτουργήσει έξυπνα και να μην χαλάσει το παιχνίδι έτσι. Εκτός αν ο Βιδάλ δεν είπε τίποτα σοβαρό. Το να αφήσεις μια ομάδα με 10 παίκτες από το 30' είναι σαν να τους σκοτώνεις. Δεν ξέρω τι του είπε ο Βιδάλ".

Στη συνέχεια, εξέφρασε τη λύπη του για τον χαμό του Ντιέγκο Μαραντόνα, από ανακοπή καρδιάς, που συγκλόνισε τον παγκόσμιο αθλητισμό:

"Όλοι κλαίμε για την εξαφάνιση ενός ατόμου που θα παραμείνει για πάντα ανεξίτηλος. Παλεύω ειλικρινά να πιστεψω ότι έχει φύγει. Ήταν ακόμα νέος. Είμαι πραγματικά λυπημένος", τόνισε ο Κόντε.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ