ΙΣΠΑΝΙΑ

Εθνική Ελλάδας: Προς Ροσαλέδα η πρεμιέρα με την Ισπανία

O Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας γκολ κόντρα στην Μολδαβία για το Nations League
O Κώστας Τσιμίκας πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας γκολ κόντρα στην Μολδαβία για το Nations League EUROKINISSI SPORTS

Στη Μάλαγα και το Ροσαλέδα θα διεξαχθεί σύμφωνα με τη Malaga Hoy η αναμέτρηση της Ισπανίας με την Ελλάδα (25/3) για την πρεμιέρα των δύο εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Η Εθνική Ελλάδας κάνει ντεμπούτο στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 με την εκτός έδρας αναμέτρηση με την αντίστοιχη της Ισπανίας, στις 25 Μαρτίου.

Το ματς θα διεξαχθεί όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα Malaga Hoy στο Ροσαλέδα. Η πόλη της Ανδαλουσίας είχε δικαίωμα να επιλέξει να φιλοξενήσει δύο αγώνες στο γήπεδο της πόλης και διάλεξε τα Ισπανία - Ελλάδα (25/3) και Ισπανία - Κόσοβο (31/3).

Η Ελλάδα βρίσκεται στο δεύτερο όμιλο των προκριματικών της ευρωπαϊκής γεωγραφικής ζώνης με Ισπανία, Σουηδία, Γεωργία και Κόσοβο.

Ο πρώτος του ομίλου προκρίνεται απευθείας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στην αραβική χώρα, ο δεύτερος θα διεκδικήσει το εισιτήριο μέσω των playoffs.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ