ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανία: Επίσημα στην Βαγιαδολίδ ο Ρομπέρτο

Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue)
Deportivo Alaves' goalkeeper Roberto during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Alaves at the Alfredo di Stefano stadium in Madrid, Spain, Friday, July 10, 2020. (AP Photo/Bernat Armangue) AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Παίκτης της Βαγιαδολίδ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, καθώς ανακοινώθηκε με την "βούλα" από την ισπανική ομάδα.

Η Βαγιαδολίδ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Ισπανού πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο, για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο 34χρονος πορτιέρο έλυσε το συμβόλαιο του με την Γουέστ Χαμ, η οποία ήθελε να απεμπλακεί από το συμβόλαιό του, καθώς ήταν μία από τις χειρότερες μεταγραφές στην ιστορία των Σφυριών.

Θυμίζουμε ότι ο Ρομπέρτο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην LaLiga, στο δεύτερο μισό της σεζόν για λογαριασμό της Αλαβές, όπου υπερασπίστηκε την εστία της για εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος. Στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας έχει αγωνιστεί και με τις Σαραγόσα, Εσπανιόλ και Μάλαγα

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ