ΙΣΠΑΝΙΑ

Ισπανικός Τύπος: "Το ποδόσφαιρο σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού"

Athletic Club and Real Madrid players during their Spanish La Liga soccer match at the San Manes stadium in Bilbao, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Athletic Club and Real Madrid players during their Spanish La Liga soccer match at the San Manes stadium in Bilbao, Spain, Sunday, July 5, 2020. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP

Τρεις ισπανικές ομάδες ανακοίνωσαν την Τετάρτη (29/7) ότι παίκτες τους είναι θετικοί σε κορονοϊό και οι εφημερίδες σχολιάζουν το γεγονός στα πρωτοσέλιδά τους, τονίζοντας ότι οι εναπομείναντες διοργανώσεις είναι στον αέρα.

Ο κορονοϊός είναι ακόμη εδώ και αυτό αποτυπώνεται και στο ποδόσφαιρο. Λίγες μέρες πριν την επανέναρξη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ο COVID-19 χτυπάει την πόρτα των ισπανικών ομάδων.

Η Σεβίλλη, η οποία αντιμετωπίζει την Ρόμα στη φάση των 16 του Europa League και διασταυρώνεται με το ζευγάρι Γουλβς - Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι ένας παίκτης της είναι θετικός σε κορονοϊό, με τον Γκούντελι να ενημερώνει ότι εκείνος είναι το κρούσμα. Θετικό ήταν το τεστ και για ποδοσφαιριστή της Σαραγόσα, που συμμετέχει σταplay-offγια την άνοδο στηνLa Liga, ενώ κρούσμα παρατηρήθηκε και στην Αλμέρια. Την Τρίτη (28/7) ο Μαριάνο Ντίας της Ρεάλ Μαδρίτης διεγνώσθη επίσης θετικός.

Τα αυξανόμενα κρούσματα προκάλεσαν την ανησυχία του ισπανικού Τύπου με τον κορονοϊό να απασχολεί τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, τα οποία τονίζουν ότι οι διοργανώσεις είναι στον "αέρα". H Marca αναφέρει: "To ποδόσφαιρο βρίσκεται σε επιφυλακή. Νέα κρούσματα σε Σεβίλλη, Σαραγόσα, Αλμερία προστίθενται στο ένα της Ρεάλ και θέτουν αμφιβολίες τις εναπομείναντες διοργανώσεις. Όλα τα κρούσματα σε καραντίνα".

Ισπανικός Τύπος: "Το ποδόσφαιρο σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού"

Η AS παρουσιάζει στο πρωτοσέλιδο της την μπάλα της La Liga και του Champions League στο σχήμα του κορονοϊού με τον τίτλο " COVID Alarm". Επιπλέον, η ισπανική εφημερίδα υπογραμμίζει: "Τρεις νέες ομάδες ανακοινώνουν κρούσματα τα playoffs και το Europa League είναι τώρα στον αέρα".

Ισπανικός Τύπος: "Το ποδόσφαιρο σε επιφυλακή λόγω του κορονοϊού"

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ