ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καμαρά: "Οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το αποτέλεσμα"

Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του με το οποίο ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Μαντί Καμαρά πανηγυρίζει το γκολ του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ AP PHOTO/DANIEL COLE)

Ο σκόρερ του γκολ του Ολυμπιακού στο Βελοντρόμ, Μαντί Καμαρά, τόνισε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή, Χιλ Μανθάνο, επηρέασαν το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν άξιζαν την ήττα από τη Μαρσέιγ.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με τον Καμαρά, αλλά ηττήθηκε χωρίς να είναι χειρότερος από τη Μαρσέιγ με 2-1 με δύο εύστοχα πέναλτι του Παγέ που δόθηκαν μέσω VAR.

Ο σκόρερ του ερυθρόλευκου γκολ στο Βελοντρόμ τόνισε ότι οι αποφάσεις του διαιτητή, Χιλ Μανθάνο, επηρέασαν το αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν άξιζαν την ήττα από τη γαλλική ομάδα.

"Είμαστε πολύ λυπημένοι για το αποτέλεσμα. Γιατί οι αποφάσεις του διαιτητή επηρέασαν το αποτέλεσμα. Πραγματικά είναι φυσιολογικό όταν γίνονται τόσες αδικαιολόγητες διακοπές, προκαλούνται νεύρα. Δεν μας άξιζε το αποτέλεσμα.

Οι συνεχείς διακοπές την ώρα που προσπαθούσαμε να παίξουμε μας προκάλεσε εκνευρισμό. Είμαστε λυπημένοι.

Είμαστε στεναχωρημένοι, αλλά θα πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να συνεχίσουμε μπροστά. Θα πρέπει στην έδρα μας να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ, αλλά το πιο σημαντικό ήταν το αποτέλεσμα", τόνισε ο Μαντί Καμαρά στην Cosmote TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ