ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Λιώνει στη γυμναστική ο Καμαρά και μετρά αντίστροφα

Ο Καμαρά πανηγυρίζει σε ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ
Ο Καμαρά πανηγυρίζει σε ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Μαντί Καμαρά έχασε τον αγώνα με τη Μαρσέιγ και την Πόρτο, έχει χάσει προπονήσεις, αλλά ο κορονοϊός δεν τον... φρενάρει. Ο μέσος του Ολυμπιακού λιώνει στη γυμναστική και μετρά αντίστροφα για επιστροφή στο γήπεδο. (VIDEO)

Με τη Μαρσέιγ η απουσία του δεν φάνηκε τόσο πολύ όσο χθες (27/10) το βράδυ με την Πόρτο στο Ντραγκάο. Ο Μαντί Καμαρά αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους καλύτερους παίκτες που έχει στο δυναμικό του ο Ολυμπιακός, αλλά ο κορονοϊός του χτύπησε την... πόρτα, με αποτέλεσμα να χάσει προπονήσεις και φυσικά τα δύο πρώτα παιχνίδια στον όμιλο του Champions League.

Ο χαφ από τη Γουϊνέα, πάντως, συνεχίζει δυναμικά τη γυμναστική του στο σπίτι και περιμένει το νέο τεστ στο οποίο θα υποβληθεί την Πέμπτη (29/10) για να δει αν μπορέσει να επιστρέψει άμεσα στη δράση.

Βάσει προγράμματος ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Σάββατο (31/10, 15.00) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Γ. Καραϊσκάκης για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten, ενώ την Τρίτη (3/11, 22.00) κοντράρεται στο Μάντσεστερ με τη Σίτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ