ΕΛΛΑΔΑ

Κάναντι: "Δεχθήκαμε εύκολα τα τέσσερα γκολ"

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι
Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ήττα του Ατρομήτου από τον Ολυμπιακό τόνισε ότι η κόκκινη κάρτα έπαιξε σημαντικό ρόλο, ενώ η ομάδα του δέχθηκε εύκολα τα τέσσερα γκολ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 του Ατρομήτου για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten. Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, ανέφερε στην Nova ότι η ομάδα του δέχθηκε πολύ εύκολα τα τέσσερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: "Σίγουρα η κόκκινη κάρτα έπαιξε σημαντικό ρόλο. Συνολικά νομίζω ότι και τα 4 γκολ τα δεχθήκαμε πολύ εύκολα. Είναι μαθήματα που μαθαίνουμε".

Για την νοοτροπία της ομάδας του: "Εκείνο που θέλουμε να δείξουμε είναι μία καλύτερη νοοτροπία. Κάναμε αρκετά λάθη, δεν ήμασταν σωστά τοποθετημένοι όσο θέλαμε. Δεχόμαστε την ήττα, την επόμενη εβδομάδα θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται χρόνος για να αφομοιωθεί η νοοτροπία. Πήραμε και καλούς παίκτες στην μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερα τα πράγματα".

Για τους παίκτες του: "Είναι δύσκολο για έναν προπονητή, όταν έχει πληθώρα παικτών. Θα πρέπει να δείξουν την αξία τους σε κάθε προπόνηση, κάθε μέρα, για να πάρουν το εισιτήριο για το παιχνίδι".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ