ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός, αλλά δεν τον φοβόμαστε"

Ο Νταμίρ Κάναντι
Ο Νταμίρ Κάναντι EUROKINISSI

Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για τη δυναμική του Ολυμπιακού ενόψει του αποψινού αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" (17/10, 20:30), τονίζοντας, ωστόσο, ότι ο Ατρόμητος δεν πρόκειται να φοβηθεί και θα πάει για τη νίκη.

Η Super League επιστρέφει ύστερα από το διάλλειμα των εθνικών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου (17/10, 20:30) τον Ατρόμητο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με αφορμή το αποψινό ματς, ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε στην κάμερα της NOVA και στάθηκε στη δυναμική των "ερυθρόλευκων", τονίζοντας, ωστόσο, πως η ομάδα του δεν πρόκειται να φοβηθεί και θα τα δώσει όλα για τη νίκη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Μας έδωσε αυτοπεποίθηση για τις επόμενες προκλήσεις και ελπίζω να κάνουμε μία καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό".

Για το αν θα ετοιμάσει πλάνο νίκης: "Κάθε παιχνίδι ξεκινά από το 0-0 και έχεις πιθανότητες να πάρεις αποτέλεσμα. Θέλω να δω από την ομάδα μου νοοτροπία νικητή. Δεν ξέρω αν θα πάρουμε το αποτέλεσμα όμως θα δουλέψουμε σκληρά. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, ίσως η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα με ποιότητα. Τον σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε".

Για την πορεία στο πρωτάθλημα: "Έχουμε δώσει πολλά δύσκολα παιχνίδια μέχρι τώρα, είμαστε καλά με τους 5 πόντους, έχουμε αυτοπεποίθηση και βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα".

Για το τι θα πει στους παίκτες του πριν το παιχνίδι: "Πιστεύουμε στο παιχνίδι μας, ακολουθούμε το πλάνο, να είμαστε γενναίοι μέσα στο γήπεδο και αν τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Κάθε προπονητής αυτά θέλει να βλέπει από την ομάδα του, ελπίζω να βρούμε έναν καλό ρυθμό και να γίνουμε επικίνδυνοι για τον Ολυμπιακό".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ