ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Κάναντι: "Τα πήγαμε καλά, αν κι όχι έτοιμοι"

Κάναντι: "Τα πήγαμε καλά, αν κι όχι έτοιμοι"
MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Ατρομήτου, Νταμίρ Κάναντι, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμη έτοιμη και στάθηκε, έπλεξε ωστόσο το εγκώμιο των παικτών του στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που έληξε χωρίς γκολ (0-0).

Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον ΠΑΟΚ το Βόλο στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της νέας σεζόν και ο Νταμίρ Κάναντι στην επιστροφή του στον πάγκο των Περιστεριωτών παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Έπλεξε, ωστόσο, το εγκώμιο των παικτών του για την εικόνα και το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στα μαθήματα τακτικής που έκανε στη διάρκεια της αναμέτρησης.

"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι προετοιμασίας και τα πήγαμε καλά. Είμαστε χαρούμενοι γιατί ήταν ένα καλό αποτέλεσμα και κοίταξα να δείξω στους παίκτες κάποια πράγματα τακτικής κατά τη διάρκεια του αγώνα. Δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα, αλλά προχωράμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο και δεν είναι εύκολο για όλους", υποστήριξε σχετικά με το ματς, ενώ σε ερώτηση για τον ΠΑΟΚ απάντησε:

"Δεν μπορώ να αναλύσω εγώ τον ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλη ομάδα και τον σέβομαι αλλά έχουμε στρέψει όλη την προσοχή μας στο πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 0-0: Όλα μηδέν στο Βόλο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ