ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κάραχερ και Φάουλερ ξεκινούν τη δική τους ακαδημία στο Μέλγουντ

Ο Κάραχερ πανηγυρίζει νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Ουντινέζε το 2012
Ο Κάραχερ πανηγυρίζει νίκη της Λίβερπουλ κόντρα στην Ουντινέζε το 2012 © 2012 PAOLO GIOVANNINI/ASSOCIATED PRESS

Οι θρύλοι της Λίβερπουλ, Τζέιμι Κάραχερ και Ρόμπι Φάουλερ, ανέλαβαν την εκμετάλλευση του Μέλγουντ, ώστε να δημιουργήσουν τις δικές τους ακαδημίες.

Το Νοέμβριο του 2020, η Λίβερπουλ, μετά από 70 χρόνια στο Μέλγουντ μετακόμισε σε ένα νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο. Το ιστορικό προπονητικό κέντρο των Reds πέρασε από τότε στην εταιρεία Torus έναντι του ποσού των 10 εκατομμυρίων λιρών.

Ωστόσο, δύο θρύλοι της Λίβερπουλ θα βοηθήσουν ώστε να ξεκινήσει μία νέα εποχή στο Μέλγουντ. Συγκεκριμένα, ο Τζέιμι Κάραχερ και ο Ρόμπι Φάουλερ σε συνεργασία με την εταιρεία θα δημιουργήσουν μία νέα ακαδημία, η οποία μάλιστα θα περιλαμβάνει πολλά αθλήματα, όπως η κολύμβηση και η γυμναστική.

Θα είναι μία μεγάλη "ανάσα" για την περιοχή, αφού θα αξιοποιηθούν τα υπάρχοντα κτίρια, ώστε να δοθούν ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους του Λίβερπουλ.

"Συνεργαζόμαστε με την Torus για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Μέλγουντ με την Ακαδημία Φάουλερ - Κάραχερ. Είναι αποστολή μας να προσφέρουμε στους νεαρούς της περιοχής την ευκαιρία να πετύχουν.

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας φανταστικής εκπαίδευσης παράλληλα με ένα επαγγελματικό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα που υποστηρίζεται από ειδικούς" ανέφεραν οι Κάραχερ και Φάουλερ σε κοινό τους ανακοινωθέν.

© 2012 Paolo Giovannini/Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ