ΑΕΚ

Καρέρα: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τελικός με Βόλφσμπουργκ"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2020-2021 / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα, μετά τη νίκη επί της Λαμίας (3-0), τόνισε ότι ήταν ένα δύκολο ματς, ενώ ακολουθεί ένας τελικός με την Βόλφσμπουργκ.

Η ΑΕΚ επικράτησε 3-0 της Λαμίας για την 3η αγωνιστική της Super League Interwetten. O Mάσιμο Καρέρα μετά το τέλος της αναμέτρησης υποστήριξε ότι εκμεταλλεύεται όλο του το ρόστερ, όταν υπάρχουν ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ χαρακτήρισε το ματς με την Βόλφσμπουγκ για τα playoffs του Europa League τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρέρα στην Nova:

Για το ματς: "Είναι λογικό όταν υπάρχουν και παιχνίδια στην Ευρώπη να εκμεταλλευόμαστε όλο το ρόστερ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν κάναμε την καλύτερη μας εμφάνιση, αλλά ήταν καλό παιχνίδι".

Για τους νέους παίκτες: "Τα παιδιά ενσωματώνονται και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τις εμφανίσεις μέχρι τώρα".

Για την εμφάνιση: "Ρισκάραμε αρκετά και δώσαμε χώρο και κατοχή στον αντίπαλο και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε".

Για την αλλαγή του Μάνταλου και το ματς με την Βόλφσμπουργκ: "Ήταν μια λογική απόφαση γιατί ήθελα να ξεκουράσω τον Μάνταλο και ήθελα να παίξουν από ένα ημίχρονο ο Πέτρος, ο Λιβάγια και ο Σιμόες. Για εμάς το ματς με την Βόλφσμπουργκ είναι τελικός και θα προετοιμαστούμε γι' αυτόν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ