ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάρολ: "Θα μπορούσα να έχω πεθάνει απ' το αλκοόλ"

Ο Ρόι Κάρολ φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ
Ο Ρόι Κάρολ φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ρόι Κάρολ σε συνέντευξή στην Daily Mail μίλησε για το πρόβλημα του αλκοολισμού, που θα μπορούσε να τον έχει οδηγήσει στο θάνατο, ενώ συσχέτισε την κατάσταση που βρέθηκε με το lockdown.

Για το πρόβλημα του με τον αλκοολισμό μίλησε ο Ρόι Κάρολ σε συνέντευξή του στην Daily Mail. O πρώην γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ θέλησε να μιλήσει για το θέμα του, επιθυμώντας να δείξει στον κόσμο ότι είναι καλό να μιλάει, ειδικά στην περίοδο του lockdown.

"Πίστεψε με, τώρα που είμαστε σε lockdown, ξέρω τι περνάει ο κόσμος. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατός είσαι, σε επηρεάζει. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι στο σπίτι. Πάλευα για δεν ήξερα τι να κάνω. Δεν πίστευα ότι θα παίξω ξανά μετά από τόσο καιρό.

Μόλις επέστρεψα στην πατρίδα μου για την Μίντγουελ το 2016 κατάλαβα πόσο σοβαρό θέμα ήταν και θέλω πλέον να δώσω κάτι πίσω. Θέλω να καταλάβει ο κόσμος πως είναι πολύ καλό να μιλάς για τα προβλήματά σου. Να ανοίγεσαι. Εγώ έχω μείνει δίχως αλκοόλ πλέον 10 χρόνια. Η κατάθλιψη και το ποτό μπορούν να επηρεάσουν οποιονδήποτε. Έχω να πιώ τα τελευταία 10 χρόνια τον Ιούνιο. Είναι μία συνήθεια" ανέφερε συγκεκριμένα ο Βορειοϊρλανδός γκολκίπερ.

Ο Ρόι Κάρολ στη συνέχεια περιέγραψε πώς έπεσε στην παγίδα του αλκοόλ, θέλοντας να ξεφορτωθεί την κατάθλιψη του, μετά από τον τραυματισμό του στη μέση το 2006. Μάλιστα, ανέφερε ότι θα μπορούσε να έχει πεθάνει.

"Δεν είχα ποτέ έναν τέτοιο μεγάλο τραυματισμό και βυθιζόμουν όλο και περισσότερα σε μία μαύρη τρύπα. Δεν είχα βοήθεια απ' έξω. Κανείς δεν ήξερε το πρόβλημά μου γιατί δεν μιλούσα. Όλοι νομίζουν ότι είσαι χαρούμενος, αλλά όταν κλείνεται στο σπίτι, πίνεις για να ξεχάσεις. Το έκανα για να ξεφορτωθώ την κατάθλιψη. Την επόμενη μέρα είσαι χειρότερα, αλλά ξανακυλάς.

Είχα πολλά ποτά στα χέρια μου, έπινα σαν τρελός. Αν δεν σταματούσα, δεν θα ήμουν σήμερα εδώ. Δεν αισθανόμουν το σώμα μου. Θα μπορούσα να έχω πεθάνει από το αλκοόλ. Δεν με απασχολεί το αλκοόλ πλέον, τα πρώτα τέσσερα ή πέντε χρόνια ήταν δύσκολα".

Ο Ρόι Κάρολ λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΦΗ και στη συνέχεια του Ολυμπιακού αποφάσισε να αλλάξει τη ζωή του: "Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και λέω τι κάνω. Αυτό ήταν θα αλλάξω τη ζωή μου. Η σύζυγός μου με κάλεσε πίσω στο σπίτι όταν έκοψα το ποτό και συζητήσαμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΦΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ