ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Καρτάλης: "Σημαντική νίκη, αλλά το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν η πρόκριση με τον Ολυμπιακό"

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Αλέξανδρος Καρτάλης στην αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος μετά τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Ατρομήτου με 1-0, ωστόσο τόνισε ότι θα ήθελε να πάρει τον πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και γιατί όχι και το τρόπαιο.

Ο Αλέξανδρος Καρτάλης είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι οι Ηπειρώτες στοχεύουν στο να πάρουν όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια των playouts της Super League Interwetten, ενώ ονειρεύονται και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου: "Είναι πολύ σημαντική νίκη. Έχουμε φτάσει τις οκτώ νίκες στα τελευταία 11-12 ματς και συνεχίζουμε".

Για το αν η σημερινή νίκη τους εδραιώνει στην κατηγορία: "Σίγουρα, απλά θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε. Πιστεύω ότι το κερασάκι στην τούρτα θα ήταν η πρόκριση με τον Ολυμπιακό. Τα playoyts συνεχίζονται κανονικά δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Για το αν θα νιώθουν άνετα από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα: "Δεν νιώθουμε άνετα. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε έξι αγωνιστικές και θέλουμε έξι νίκες. Μπορεί να είναι λίγο δύσκολο, αλλά εμείς έτσι σκεφτόμαστε. Αυτή είναι η νοοτροπία μας, θέλουμε κάθε αγώνα να τον κερδίσουμε. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα, τότε θα είμαστε πιο άνετοι".

Για την καλή εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο: "Τακτικά είμαστε πολύ καλά, υπάρχει πάντα πειθαρχία στο γήπεδο. Βλέπετε ότι έχουμε ομαδικό πνεύμα, είμαστε δεμένοι και φαίνεται στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να κάνουμε το 2-0".

Για το αν ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το κύπελλο: "Αν φτάσεις στους τελικούς, θέλεις να πας στον τελικό και να κερδίσεις και το κύπελλο".

Εδώ οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καρτάλη:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ