ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Κλοπ για Φαν Ντάικ: "Θα το ξεπεράσει 100%"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ με τον Φαν Ντάικ
Κλοπ και Φαν Ντάικ AP IMAGES

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ και τόνισε πως άπαντες θα περιμένουν τον Ολλανδό αμυντικό όπως η σύζυγος περιμένει τον άντρα της να βγει από τη φυλακή.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ στο γόνατο και η απουσία του για αρκετό χρονικό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους είναι το νούμερο ένα θέμα συζήτησης στη Λίβερπουλ. Δεν θα μπορούσε ο Γιούργκεν Κλοπ να μην αναφερθεί στον τραυματισμό του Ολλανδού αμυντικού μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ο Γερμανός προπονητής υποστήριξε πως ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει πότε θα γίνει η επέμβαση και σημείωσε πως δεν μπορεί να μπει χρονικός ορίζοντας για την επιστροφή του στα γήπεδα επειδή κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ο Φαν Ντάικ είναι ο Φαν Ντάικ.

Επίσης με μια απίστευτη ατάκα αναφέρθηκε στην υπομονή που θα κάνει η Λίβερπουλ ώστε να δει τον Ολλανδό αμυντικό να επιστρέφει στα γήπεδα. Χαρακτηριστικά είπε: "Θα τον περιμένουμε όπως μια καλή γυναίκα τον σύζυγο της από τη φυλακή".

Αναλυτικά ο Κλοπ είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Το πότε θα γίνει η εγχείρηση ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει. Μερικά πράγματα όμως είναι ξεκάθαρα, οπότε τώρα θα μείνει εκτός για λίγο, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν θέλουμε να ορίσουμε κάποιο χρονικό πλαίσιο, για να είμαστε ειλικρινείς, γιατί κάθε παίκτης είναι διαφορετικός και κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και αυτά τα πιθανά χρονικά πλαίσια είναι πάντα για τον "Χ" παίκτη αλλά ο Βέρτζιλ είναι ο Βέρτζιλ και δεν θέλουμε για να ορίσουμε οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο.

Αλλά θα βγει για πολύ καιρό εκτός και αυτή είναι η κατάσταση. Αυτό γνωρίζουμε από τότε… Το περίμενα σχεδόν το Σάββατο μετά το παιχνίδι αμέσως, ειδικά όταν είδα το μαρκάρισμα από πίσω. Το είδα πρώτη φορά από τον πάγκο, και όταν το είδα από πίσω ήμουν αρκετά ξεκάθαρος ότι θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό.

Αισθανόμαστε λοιπόν αυτήν τη στιγμή εξαιρετικά άσχημα για αυτόν, επειδή οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμασταν σε παρόμοια κατάσταση και γνωρίζουμε ότι αυτές οι καταστάσεις είναι κακές. Θα πρέπει να το ξεπεράσει και ο Βέρτζιλ θα το ξεπεράσει, 100% και σήμερα είναι ήδη η πρώτη μέρα, αν θέλετε, της ανάκαμψης".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Πηγαίνουμε ήδη στη σωστή κατεύθυνση και έτσι είναι εντάξει, και τα υπόλοιπα είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή, όπως πάντα μια πρόκληση, οπότε δείτε τι παίρνετε και μετά κάντε το καλύτερο από αυτό και αυτό κάνουμε τώρα".

Ο Κλοπ ρωτήθηκε για το αν μίλησε με τον Ολλανδό αμυντικό λέγοντας: "Είναι πάντα το ίδιο, οι παίκτες θέλουν να είναι εκεί και να ασχολούνται οι ίδιοι από την πρώτη στιγμή με αυτό. Είμαι αρκετά μεγάλος στο ποδόσφαιρο για να το ξέρω αυτό. Εγώ τραυματίστηκα, είχα τον ίδιο ακριβώς τραυματισμό, αν έχω δίκιο και δεν είναι κάτι άλλο και είναι αρκετά κουραστική η αποθεραπεία.

Όλα θα ξεκινήσουν, αλλά είμαστε σε επαφή, φυσικά, είμαστε σε επαφή. Είμαστε εκεί για αυτόν, το ξέρει αυτό και θα τον περιμένουμε όπως μια καλή γυναίκα περιμένει όταν ο σύζυγος είναι στη φυλακή και θα κάνουμε, εν τω μεταξύ, ό, τι μπορούμε να κάνουμε για να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο εύκολο".

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ