CHAMPIONS LEAGUE

Κλοπ: "Ήμουν από αυτούς που πίστευε ότι το VAR ήταν καλή ιδέα, δεν νομίζω να το ξαναπώ όμως"

Ο Γιούργκεν Κλοπ δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Άγιαξ για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Λίβερπουλ - Άγιαξ MICHAEL REGAN/POOL VIA AP

Ο Γιούργκεν Κλοπ εναντιώθηκε για ακόμα μία φορά στην χρήση VAR μετά τον αγώνα της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ, λέγοντας ότι καθυστερεί το παιχνίδι και χαλάει ο ρυθμός του.

Ο Γιούργκεν Κλοπ δεν είναι πλέον τόσο σίγουρος για την χρησιμότητα του VAR. Ο λόγος ωστόσο δεν είναι τόσο οι αποφάσεις που παίρνονται, όσο το χρονικό διάστημα που χρειάζεται μέχρι να παρθούν αυτές.

Ο Γερμανός τεχνικός εξέφρασε για ακόμα μία φορά την δυσφορία του για την χρήση του VAR μετά το τέλος του αγώνα της Λίβερπουλ με την Μίντιλαντ (1-1), στο οποίο αγωνίστηκε βασικός ο Τσιμίκας, αλλά αποχώρησε στο 61ο λεπτό λόγω τραυματισμού. Ο λόγος ωστόσο δεν ήταν τόσο η ακύρωση του γκολ του Μιναμινό στο φινάλε, όσο ότι υπήρξαν αρκετές ολιγόλεπτες διακοπές στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι παίκτες να "παγώσουν"

"Απλώς έπαιρνε τόσο πολλή ώρα" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, για να προσθέσει: "Δεν είδα αν ήταν σωστές οι αποφάσεις ή αν ήταν δύσκολες, αλλά πήρε τρία-τέσσερα λεπτά. Και οι παίκτες καθόντουσαν στο κρύο. Ήταν δύσκολο".

Κλείνοντας ο Κλοπ τόνισε για ακόμα μία φορά ότι δεν είναι σίγουρος ότι με ο τρόπος που χρησιμοποιείται το VAR κάνει καλό στους παίκτες και τις ομάδες: "Μπορώ ήδη να ακούσω τον κόσμο να λέει 'Ω Θεέ μου, πάλι για το VAR μιλάει; Αλλά οι αποφάσεις χρειάστηκαν αρκετή ώρα και έκανε πολύ κρύο. Αυτό δεν βοηθάει!

Συνήθιζα να είμαι από αυτούς που έλεγαν ότι το VAR είναι καλή ιδέα, αλλά πλέον δεν είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναπώ αυτό για να είμαι ειλικρινής. Τώρα το έχουμε όμως και πρέπει να ζήσουμε με αυτό".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ