SUPER LEAGUE 2

Κοινή δήλωση διεθνών: "Η μη έναρξη Super League 2 - Football League θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή"

Οι διεθνείς στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο Ελλάδα - Κύπρος
Οι διεθνείς στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου στο Ελλάδα - Κύπρος EUROKINISSI SPORTS

Οι Έλληνες διεθνείς, μετά το φιλικό με την Κύπρο, προχώρησαν σε κοινή δήλωση, τασσόμενοι στο πλευρό των συναδέλφων τους στη Super League 2 και Football League, ενώ ζήτησαν να αρχίσουν τα πρωταθλήματα με τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας, λίγη ώρα μετά τη νίκη με 2-1 επί της Κύπρου σε φιλικό αγώνα, θέλοντας να εκφράσουν στην στήριξή τους στους συναδέλφους τους στη Super League 2 και Football League.

Συγκεκριμένα, οι διεθνές ζητούν από τις αρμόδιες αρχές να επανεξετάσουν τα αίτημα για έναρξη των πρωταθλημάτων στις δύο κατηγορίες, αφού σε διαφορετική περίπτωση, όπως τονίζουν, "η μη έναρξη θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών".

Η ανακοίνωση:

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στους συναδέλφους μας της Super League 2 και της Football League. Κατανοούμε απόλυτα την κατάσταση που βρίσκεται η πατρίδα μας λόγω της έξαρσης της πανδημίας και τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε την ιδιαιτερότητα του κάθε επαγγέλματος.

Η μη έναρξη των δύο κατηγοριών θα επιφέρει μη αναστρέψιμη καταστροφή για εκατοντάδες οικογένειες ποδοσφαιριστών.

Ζητάμε να επανεξεταστεί το αίτημα για την έναρξη του πρωταθλήματός, πάντα με την τήρηση του απαραίτητου υγειονομικού πρωτοκόλλου.

TAGS SUPER LEAGUE 2 FOOTBALL LEAGUE ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ