ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Λίβερπουλ: Πέρασε ιατρικά ο Κονατέ

Ο Ιμπραχίμα Κονάτε επιτηρεί τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Παρί
Ο Ιμπραχίμα Κονάτε επιτηρεί τον Νεϊμάρ στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Παρί THIBAULT CAMUS / ASSOCIATED PRESS

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι η Λίβερπουλ προχωράει τη μεταγραφή του Ιμπραχίμα Κονατέ, καθώς ο 21χρονος στόπερ έχει υποβληθεί ήδη στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, για λογαριασμό των "Reds".

Ο Ιμπραχίμα Κονατέ αναμένεται να αποκτηθεί από τη Λίβερπουλ, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του γαλλικού "RMC", ο 21χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Λειψίας έχει περάσει ήδη τα ιατρικά στο Παρίσι.

Οι Γερμανοί προόριζαν τον Κονάτε για αντικαταστάτη του Νταγιότ Ουπαμεκάνο, καθώς θα αποχωρήσει και αυτός από την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι Γερμανοί διαψεύδουν την αποχώρησή του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Κονάτε έχει συμβόλαιο με τους "ταύρους" μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ στο ισχύον συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 40 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία πρέπει να καταβάλλει η Λίβερπουλ για να τον κάνει δικό της.

Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί 15 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Λειψία, έχοντας ως απολογισμό ένα γκολ, ενώ είναι διεθνής με την κ21 της Γαλλίας, φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο για 12 παιχνίδια.

Photo Credits: © 2020 Thibault Camus / Associated Press

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΛΕΙΨΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ