NATIONS LEAGUE

Κορονοϊός: Τρία κρούσματα στην εθνική Σερβίας

Serbia's Sergej Milinkovic-Savic, right, kicks the ball as Costa Rica's Giancarlo Gonzalez tries to stop him during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Serbia's Sergej Milinkovic-Savic, right, kicks the ball as Costa Rica's Giancarlo Gonzalez tries to stop him during the group E match between Costa Rica and Serbia at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena in Samara, Russia, Sunday, June 17, 2018. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο Ντάρκο Λάζοβιτς της Ελλάς Βερόνα και ο Τζόρτζε Νίκολιτς της Βασιλείας "χτυπήθηκαν" από κορονοϊό.

Η Σερβία, η οποία απόψε (21:45) αναμετράται με τη Ρωσία στο πλαίσιο της 6η αγωνιστικής του 3ου ομίλου για την League B στο Nations League, "χτυπήθηκε" από τον κορονοϊό.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σερβίας ανακοίνωσε ότι τρεις παίκτες βρέθηκαν θετικοί. Σε αυτούς δεν συμπεριλαμβάνεται ο Αλεκσάνταρ Κολάροφ της Ίντερ, ο οποίος αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού και επέστρεψε στην Ιταλία, όπου υποβλήθηκε αργότερα σε έλεγχο και βρέθηκε θετικός.

Οι τρεις Σέρβοι διεθνείς που προσβλήθηκαν, είναι ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς της Λάτσιο, ο Ντάρκο Λάζοβιτς της Ελλάς Βερόνα και ο Τζόρτζε Νίκολιτς της Βασιλείας.

Οι τρεις παίκτες βρέθηκαν χθες (17/11) θετικοί, κατά τη διάρκεια του τακτικού ελέγχου για κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε η σέρβικη Ομοσπονδία, ενώ, εκτός από αυτούς, έχει "χτυπηθεί" από τον ιό και ένας φυσιοθεραπευτής της εθνικής ομάδας.

Οι τρεις παίκτες μπήκαν άμεσα σε απομόνωση και αποχώρησαν από το προπονητικό κέντρο της εθνικής Σερβίας.

TAGS NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ