ΑΕΛ

Κούγιας κατά ΕΠΟ: "Ελπίζω να έχετε χρήματα για τις αποζημιώσεις"

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, παρακολουθεί την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο
Ο Αλέξης Κούγιας σε αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πανιώνιο EUROKINISSI

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στην ανακοίνωση της ΕΠΟ καλώντας την να προβεί σε μηνύσεις και υποστηρίζοντας ότι όταν έχει δίκιο είναι αήττητος.

Η ΕΠΟ εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10) ανακοίνωση κατά του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, τονίζοντας ότι ξεπέρασε κάθε όριο ανοχής και προκλητικότητας χαρακτηρίζοντας τις προσεγγίσεις του είναι αντιαισθητικές.

Το αφεντικό τον βυσσινί προχώρησε σε δήλωση απαντώντας στην ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία καλώντας την να προβεί σε μηνύσεις.

Η ΔΗΛΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ:

"Πληροφορήθηκα την ανακοίνωση της ΕΠΟ που με αφορά, δεν περίμενα κάτι καλύτερο από προέδρους Ενώσεων που ανέχονται και οφείλουν την εκλογή τους σε αυτά που κάνουν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Δανιήλ και ο Ντάσιος της ΕΠΣ Αχαΐας στις εκλογές όλων των Ενώσεων σε όλη την Ελλάδα και με χαρά μου περιμένω οποιαδήποτε μήνυση και οποιαδήποτε αγωγή από το ΔΣ της ΕΠΟ, για να μου δοθεί η δυνατότητα στα δικαστήρια να πληροφορηθούν οι τακτικοί Δικαστές και οι κανονικοί Εισαγγελείς, ποιοι είναι αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ, τι εργασία κάνει ο καθένας από αυτούς και πως έχει εκλεγεί ο καθένας από αυτούς.

Να πληροφορηθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς, τι μισθό παίρνουν ο Αλέξης Δέδες, ο Θάνος Μπλούνας και οι νομικοί σύμβουλοι της ΕΠΟ έναντι των 1.500€ που εισπράττουν οι τακτικοί Δικαστές και οι κανονικοί Εισαγγελείς και να δώσουν εξηγήσεις γιατί τα εισπράττουν.

Να πληροφορηθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς πόσους προπονητές έχει αλλάξει, έχει προσλάβει και έχει απολύσει αυτήν η διοίκηση της ΕΠΟ για αυτήν την Εθνική, που δεν μπορεί να βάλει γκολ σε τρία ημίχρονα στο Κόσσοβο και στη Μολδαβία, με πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τους αμείβει και με πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ τους αποζημιώνει όταν τους απολύει ως ανίκανους.

Να πληροφορηθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς πως αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ έχει αποζημιώσει με 350.000€ το δεξί χέρι του Μελισσανίδη, τόσο στη διοίκηση της ΑΕΚ όσο και στις επιθέσεις εναντίον ξένων διαιτητών, Γιάννη Παπαδόπουλο, χωρίς δικαστική απόφαση.

Να πληροφορηθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς πως κατάφερε αυτή η διοίκηση της ΕΠΟ να διερευνώνται τα μέλη του ΔΣ της για τη διάπραξη του αδικήματος της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος.

Να ενημερωθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς για το πώς έχει πτωχεύσει η ΕΠΟ και παίρνει δανεικά από την UEFA, όταν εισπράττει 11.000.000€ από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο (Super League 1).

Κυρίως όμως για να πληροφορηθούν οι Δικαστές και οι Εισαγγελείς για το πώς από το 1996 και μετά όποιος με στοιχεία αποκαλύπτει παράνομες δραστηριότητες του βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου και καταγγέλλει επωνύμως ακόμη και ενώπιον των Πειθαρχικών Οργάνων της ΕΠΟ, αντί να διερευνήσουν τις καταγγελίες του, για να τον εξοντώσουν οικονομικά και για να του κλείσουν το στόμα, τις βαφτίζουν, με έναν και μόνο Αντιεισαγγελέα Πρωτοδικών, δυσφήμιση του αθλήματος ασκώντας επιλεκτικές διώξεις που μεθοδεύουν, ο αμειβόμενος με 6.000€ στενός συνεργάτης του Θωμαΐδη, Θάνος Μπλούνας και ο πρώην υπάλληλος του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, νυν εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες.

Στα κανονικά δικαστήρια δεν έχετε καμία τύχη. Όσον αφορά την παραπομπή μου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΠΟ την οποία προαναγγείλατε σήμερα, την έχω συνηθίσει από το 1996 και μετά, όμως αυτήν τη φορά να είστε σίγουροι ότι αυτοί που θα με κρίνουν δεν θα είναι χωρίς έλεγχο γιατί θα έχω ήδη ενημερώσει για όλα όσα γίνονται στην ΕΠΟ, τόσο την Πρόεδρο όσο και τους Εισαγγελείς του Αρείου Πάγου, αλλά και τον κ. Αυγενάκη, αλλά και τον κ. Lacovic και τον κ. Γεωργίου που με είχαν προσκαλέσει προσωπικά στη Νιόν στην UEFA.

Και στο παρελθόν τα ΔΣ της ΕΠΟ με επικεφαλής τον Βασίλη Γκαγκάτση και μετέπειτα τους Πιλάβιο, Σαρρή, εξέδιδαν αντίστοιχες ανακοινώσεις εναντίον μου και με παρέπεμπαν σε αντίστοιχες πειθαρχικές επιτροπές, αλλά όλοι γνωρίζουν πλέον ότι όλα όσα κατήγγειλα τότε ήταν αλήθεια και ακόμη όλοι αυτοί δικάζονται στα Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων των Αθηνών και όλοι τους, είτε ζητούν την επιστημονική μου βοήθεια για να απαλλαγούν χρησιμοποιώντας το επίπεδο των ειδικών γνώσεων που έχω στο λειτούργημα μου, είτε προσβλέπουν στην ευσπλαχνία μου και στο χαρακτήρα μου ως υπερασπιστού για να αλλάξω το περιεχόμενο των καταθέσεων μου για να σωθούν.

Δυστυχώς για μένα και παρά το ότι έχω πληρώσει περίπου 1.000.000€ πρόστιμα στην ΕΠΟ για αυτού του είδους τις παραπομπές στα Πειθαρχικά Όργανα της, τους λυπάμαι και τους συγχωρώ, αλλά αυτή τη φορά δεσμεύομαι ότι δεν θα το κάνω.

Η υπομονή μου έχει εξαντληθεί.

Από τώρα τους βλέπω μπροστά μου στα εδώλια του κατηγορούμενου σαν τις χαμηλοβλεπούσες.

Υ.Γ. Ρε υπεύθυνε Τύπου της ΕΠΟ, για ποια αναζήτηση δημοσιότητος έγραψες για μένα;

Τι να την κάνω αυτή τη δημοσιότητα όταν ασχολούμαι με τους Βακάληδες, τους Θωμαϊδηδες, τον Παπαχρήστου ή με τον Μπαντή του ΠΣΑΠ;

Εδώ και 47 χρόνια, έχω τέτοια προβολή και αποδοχή από αυτούς που πραγματικά με ενδιαφέρει η γνώμη τους, τους δικαστές, τους εισαγγελείς και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, αλλά και από όλους τους κοινωνικούς χώρους, είτε της πολιτικής, είτε της επιχειρηματικότητας, που με εμπιστεύονται να τους εκπροσωπήσω στα δικαστήρια, που αυτή η δημοσιότητα που μου δίνουν οι καταγγελίες μου και η επαφή μου αναγκαστικά με όλο αυτό το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου, μόνο αρνητική δημοσιότητα μου προσφέρει.

Να θυμάστε όλοι σας ότι ό,τι και να κάνετε εναντίον μου και εναντίον της ομάδας μου, δεν θα καταφέρετε τίποτα και θα σας νικήσω για άλλη μία φορά, γιατί όταν έχω δίκιο είμαι αήττητος.

Να θυμάστε επίσης ότι όποιοι με πολέμησαν και προσπάθησαν να μου κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο και εξαφανίστηκαν από το ποδόσφαιρο και καταστράφηκαν οικονομικά και ορισμένοι από αυτούς έγιναν και τρόφιμοι των φυλακών.

Όλα όσα είπα για την Εθνική είναι από την αρχή ως το τέλος αλήθεια και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα.

Εγώ θα σας κάνω μηνύσεις και αγωγές για αυτά που γράφετε και ελπίζω να έχουν μείνει τίποτα χρήματα στο ταμείο τη ΕΠΟ για τις αποζημιώσεις που θα πρέπει να με πληρώσετε".

TAGS ΑΕΛ ΕΠΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ