LA LIGA

Κούμαν: "Αν αισθάνονται αδικημένοι στην Ρεάλ, πρόβλημά τους"

Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα
Ο Ρόναλντ Κούμαν σε συνέντευξη Τύπου της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα δεν είναι πλέον στα χέρια της Μπαρτσελόνα αλλά ξεκαθάρισε πως θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους, ενώ έριξε και σπόντα για τα παράπονα της Ρεάλ για τη διαιτησία του αγώνα με την Σεβίλλη.

Η Μπαρτσελόνα απέτυχε να πάρει το ντέρμπι κορυφής με την Ατλέτικο και να βρεθεί μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας της La Liga (0-0), ωστόσο ο Ρόναλντ Κούμαν δεν απογοητεύεται, με τον Ολλανδό να καταστά σαφές στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Λεβάντε το βράδυ της Τρίτης ) πως η ομάδα του θα δώσει όλα για την ανατροπή στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

"Είναι ξεκάθαρο πως η Ατλέτικο έχει το πλεονέκτημα με δύο πόντους περισσότερους αλλά εμείς δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τους άλλους αλλά εμάς. Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δεν είναι στα χέρια μας, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε άλλα λάθη", δήλωσε για τη μάχη του τίτλου που φέρνει την Μπαρτσελόνα να παίρνει μέρος σε ένα σκληρό, απρόβλεπτο και συνάμα συναρπαστικό μπρα ντε φερ με Ρεάλ και Ατλέτικο, για να αφήσει στη συνέχεια σπόντες για τα έντονα παράπονα που διατύπωσαν οι μερένγκες για τη διαιτησία του αγώνα της (2-2) με την Σεβίλλη.

"Είδα τα πρώτα 20 λεπτά από το Ρεάλ - Σεβίλλη, έπειτα το άλλαξα και έβαλα να παρακολουθήσω το Γιουβέντους - Μίλαν επειδή μου δημιουργούσε άγχος. Προτίμησα να δω άλλο ματς που δεν με ενδιέφερε άμεσα το αποτέλεσμα και ύστερα να μάθω το τελικό αποτέλεσμα.

Εάν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να μιλήσει για τους διαιτητές, είμαι εγώ, που είπα ήδη αυτό που σκεφτόμουν (σ.σ. τιμωρήθηκε με 2 αγωνιστικές εκτός πάγκων για δηλώσεις του κατά της διαιτησίας). Εάν στην Ρέαλ αισθάνονται αδικημένοι, είναι δικό τους πρόβλημα.

Είναι αλήθεια πως οι προπονητές και οι παίκτες δεν ξέρουν πότε δίνεται ένα χέρι και πότε όχι, συμβαίνει σε όλες τις χώρες, όχι μόνο εδώ".

Ερωτηθείς επίσης για το δικό του μέλλον στον πάγκο των μπλαουγκράνα και αν είναι συνυφασμένο με την κατάληξη της κούρσας του πρωταθλήματος, ο Κούμαν δήλωσε: "Από την πρώτη ημέρα που είναι μαζί μας, ο Τζοάν Λαπόρτα μού έχει δείξει εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει κάτι που να με κάνει να ανησυχώ.

Έχω υπογράψει για δύο χρόνια και θεωρώ πως θα είμαι στον πάγκο και τη νέα σεζόν. Έχουμε πει ότι θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο όταν θα τελειώσει η σεζόν. Το φινάλε του πρωταθλήματος είναι πιο σημαντικό από το μέλλον μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Youtube

TAGS LA LIGA ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ