ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες"

Ο Ρόναλντ Κούμαν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.
Ο Ρόναλντ Κούμαν δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Φερεντσβάρος AP PHOTO/JOAN MONFORT

Προβληματισμένος, κυρίως από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν. Τι δήλωσε μετά το 1-1 με την Αλαβές.

Μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα με 2-0 στο Τορίνο επί της Γιουβέντους για το Champions League, οι "μπλαουγκράνα" άφησαν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα της Αλαβές (1-1) για το ισπανικό πρωτάθλημα. Προβληματισμένος από την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, ο Ρόναλντ Κούμαν ανέφερε:

"Ηταν ένας περίπλοκος αγώνας, έκλεισαν τους χώρους πολύ καλά. Παρά το πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, είχαμε τρεις ή τέσσερις πολύ καθαρές ευκαιρίες. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, καθώς δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ.

Όσον αφορά στην απόδοση μας, δεν ήμασταν καλοί, ούτε εναντίον της Γιούβε, ούτε σήμερα. Φυσικά αυτό με αφορά και με προβληματίζει να έχω μόνο δύο βαθμούς στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Χρειαζόμαστε περισσότερο ρεαλισμό μπροστά στην εστία. Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε τόσες πολλές ευκαιρίες".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ