ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Δεν περίμενα την ισοπαλία, εξαφανιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν
Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν @ 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Αντίο στις όποιες πιθανότητες είχε για κατάκτηση του φετινού τίτλου είπε η Μπαρτσελόνα μετά το ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας με τη Λεβάντε. Ο Ρόναλντ Κούμαν παραδέχθηκε πως η ομάδα του... εξαφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντίο στις όποιες πιθανότητες είχε για κατάκτηση του φετινού τίτλου είπε η Μπαρτσελόνα μετά το ισόπαλο 3-3 εκτός έδρας με τη Λεβάντε. Ο Μέσι και η παρέα του έδωσαν την ευκαιρία στην Ατλέτικο να ξεφύγει και να πάει στο +4 δύο αγωνιστικές πριν το τέλος αρκεί να κερδίσει την Σοσιεδάδ. Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία μετά το 0-0 με την Ατλέτικο

Η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε δύο φορές στην αναμέτρηση, αρχικά με 0-2 και εν συνεχεία με 2-3 και ήταν μπροστά στο σκορ μέχρι και το 83'. Οι γηπεδούχοι όμως βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσουν αρχικά σε 2-2 και εν συνεχεία σε 3-3 και να κόψουν δύο πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός κόουτς ανέφερε χαρακτηριστικά: "Παίξαμε πολύ καλά και ήμασταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο χαλαρώσαμε και κάναμε λάθη στην άμυνα. Δεν ήμασταν το ίδιο επιθετικοί, μετά το 2-2 αντιδράσαμε, αλλά ήταν εύκολο για την Λεβάντε να σκοράρει. Αυτά τα τρία γκολ σε 45 λεπτά δεν είναι το επίπεδο της Μπαρτσελόνα. Ως προπονητής πάντα είσαι υπεύθυνος. Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, ήμασταν μπροστά με 0-2. Δεν περίμενα την ισοπαλία και εξαφανιστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο".

@ 2021 Manu Fernandez/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ