ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Κούμαν: "Ντιμπάλα και Μοράτα μπορούν να μας πληγώσουν"

O Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης
O Ρόναλντ Κούμαν παρακολουθεί τις προσπάθειες των παικτών της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης AP PHOTO/JOAN MONFORT

O Ρόναλντ Κούμαν ξεκαθάρισε πως η μάχη της Μπαρτσελόνα την Γιουβέντους θα είναι σπουδαία αλλά όχι καθοριστική για τις δύο ομάδες ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Αντρέα Πίρλο να πετυχαίνει στον πάγκο των μπιανκονέρι.

Η εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης άφησε πολλές ανοιχτές πληγές στην Μπαρτσελόνα όμως με τα ματς να διάδεχονται το ένα το άλλο με διαφορά λίγων ημερών δεν υπάρχει χρόνος ούτε για δάκρυα ούτε για μεμψιμοιρία.

Αυτό το ξέρουν καλά οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα και έχουν μάλιστα την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις με θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γιουβέντους για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τον Ρόναλντ Κούμαν να ανυπομονεί για την αναμέτρηση.

"Δεν είναι καθοριστικό ματς αλλά ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου όπου είναι σημαντικό για τις δύο ομάδες να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Παρά τους τραυματισμούς, η Γιουβέντους έχει αρκετούς έμπειρους παίκτες.

Για τους θεατές θα είναι προτιμότερο να παίξει ο Ρονάλντο και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό το σενάριο. Ελπίζω να παίξει ο Ρονάλντο, είναι ένας παίκτης που σέβομαι πολύ.

Οι Ντιμπάλα και Μοράτα είναι πάντως δύο παίκτες που αν αγωνιστούν στην επίθεση της Γιουβέντους μπορούν να μας πληγώσουν.

Ο Ντιμπάλα είναι μεγάλος παίκτης και ο Μοράτα έχει εύκολο το γκολ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, που αναφέρθηκε και στον ομόλογό του της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο.

"Είναι πιο εύκολο να τον κρίνω ως παίκτη επειδή προσέφερε πάρα πολλά σε αρκετές ομάδες. Δεν μπορώ να πω πολλά για τον Πίρλο ως προπονητή, είναι λίγο καιρό στους πάγκους. Η ευκαιρία να προπονήσεις την Γιουβέντους δεν παρουσιάζεται στον οποιονδήποτε.

Η αρχή της σεζόν της Γιουβέντους θυμίζει και τη δική μας πορεία, θα χρειαστεί ψυχραιμία και χρόνο. Περιμένω στο μέλλον να έχει μεγάλες επιτυχίες ως προπονητής".

Όσον αφορά στην ήττα στο Clasico αλλά και στα άσχημα αποτελέσματα της Μπάρτσα στην αρχή της σεζόν, ο Κούμαν είπε μεταξύ άλλων: "Για 60 λεπτά ήμασταν καλοί απέναντι στην Ρεάλ.

Όταν συμφώνησαν να αναλάβω την ομάδα ήξερα πως δεν θα ήταν εύκολα τα πράγματα. Ο λόγος που ζητώ πίστωση χρόνου είναι επειδή αλλάζουμε πολλά πράγματα και έχουμε μία ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ