ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουρμπέλης: "Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς"

Ο Κουρμπέλης σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού στη Super League Interwetten 2020/21
Ο Κουρμπέλης σε φάση από αγώνα του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έστειλε μήνυμα από το νοσοκομείο μετά την πετυχημένη εγχείρηση στους κοιλιακούς ενώ αρκετοί συμπαίκτες του και μη έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά.

Λίγη ώρα μετά την επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης ο οποίος θα μείνει ένα μήνα ακόμη εκτός και θα χάσει τουλάχιστον επτά παιχνίδια μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε το μήνυμα του από το νοσοκομείο "Υγεία" πως θα επανέλθει δυνατός ενώ ευχαρίστησε άπαντες για τις ευχές τους. Ο Κουρμπέλης έγραψε: "Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Όλα καλά, προχωράμε. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας".

Αρκετοί συμπαίκτες του έσπευσαν να του ευχηθούν περαστικά και να γράψουν πως τον περιμένουν να γυρίσει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Όπως έκανε γνωστό και η πράσινη ΠΑΕ το χειρουργείο πήγε καλά και ο Κουρμπέλης θα πάρει εξιτήριο μέσα στην Τετάρτη (20/1): "Ο Δημήτρης Κουρμπέλης υποβλήθηκε σήμερα σε λαπαροσκοπική επέμβαση αποκατάστασης συνδρόμου κοιλιακών - προσαγωγών - κήλης. Η επέμβαση έγινε στο "Υγεία" και την πραγματοποίησε ο διευθυντής της Α' χειρουργικής κλινικής κ. Περικλής Χρυσοχέρης. Το ιατρικό τιμ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένο από την έκβαση της επέμβασης. Ο Κουρμπέλης θα πάρει εξιτήριο εντός της ημέρας".

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ