ΠΑΟΚ

Κούτσιας: "Έζησα το όνειρό μου"

Ο Γιώργος Κούτσιας στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Γιώργος Κούτσιας EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε για το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και για το γεγονός πως έγραψε ιστορία, ως ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό αγώνα με τον Δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ, παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τη Γρανάδα για την 6η αγωνιστική του Europa League και αποχαιρέτησε τη φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία αήττητος εντός έδρας.

Μεταξύ των παικτών που πήραν φανέλα βασικού από τον Πάμπλο Γκαρσία ήταν κι ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος έγραψε ιστορία ως ο νεότερος παίκτης που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό ματς του Δικεφάλου. Ο ταλαντούχος επιθετικός μίλησε στο PAOK TV για τα συναισθήματά του, υποστηρίζοντας πως ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

"Είναι έντονα συναισθήματα. Χάρηκα πολύ, είναι κάτι πολύ μεγάλο για μένα. Ευχαριστώ τον προπονητή που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παλέψαμε, δώσαμε ό,τι μπορούσαμε και θεωρώ ότι στο μέλλον μπορούμε να τα πάμε καλύτερα" ανέφερε αρχικά, ενώ για το ιστορικό του επίτευγμα, σχολίασε:

"Δεν το ήξερα, μου το είπαν μέσα τα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αυτό έγινε τώρα. Ένας ποδοσφαιριστής όταν ξεκινάει από τις ακαδημίες, το όνειρο του είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα. Εγώ πραγματοποίησα το όνειρο μου. Έπαιξα βασικός σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και υπακοή στις εντολές του προπονητή θα συνεχίσω να τα πηγαίνω καλά. Τα επόμενα όνειρα μου είναι να καθιερωθώ στην πρώτη ομάδα και να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο".

Δείτε σε video τις δηλώσεις:

TAGS ΠΑΟΚ EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ