PREMIER LEAGUE

Κρίσταλ Πάλας: Άγριος καυγάς Μιλιβόγεβιτς - Μπατσουαγί πριν το ματς με την Άρσεναλ

O Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Μπρομ
O Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τη φανέλα της Κρίσταλ Πάλας σε αγώνα της Premier League κόντρα στην Γουέστ Μπρομ Ⓒ 2020 ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ/ASSOCIATED PRESS

Στην αποκάλυψη πως παραμονή του αγώνα με την Άρσεναλ, ξέσπασε τρομερός καυγάς κατά τη διάρκεια προπόνησης της Κρίσταλ Πάλας με πρωταγωνιστές τους Μιλιβόγεβιτς και Μπατσουαγί, προχώρησε η Daily Mail.

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό έλαβε χώρα στην προπόνηση της Κρίσταλ Πάλας την Τετάρτη, παραμονή του μίνι λονδρέζικου ντέρμπι με την Άρσεναλ για την 18η αγωνιστική της Premier League, με την "Daily Mail" να απ αποκαλύπτει μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης πως ήρθαν στα χέρια οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μιτσί Μπατσουαγί.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω μέσο "κατά τη διάρκεια μία προπονητικής άσκησης όπου ζευγάρια παικτών έπρεπε να αλλάξουν πάσες, ο Μιλιβόγεβιτς εκνευρίστηκε από μία πολύ δυνατή πάσα που του έκανε ο Μπατσουαγί και την επέστρεψε με ανάλογη δύναμη στον Βέλγο από κοντινή απόσταση.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο παίκτες να έρθουν στα χέρια προς μεγάλη έκπληξη των υπολοίπων, με τον Σέρβο μέσο μάλιστα να πέφτει στο έδαφος και να χρειάζεται να επέμβουν οι συμπαίκτες τους για να τους χωρίσουν".

Πάντως, το συγκεκριμένο αρνητικό περιστατικό δεν ήταν αρκετό για να αποσπάσει την προσοχή της ομάδας του Χόντσον, η οποία όχι μόνο κατάφερε να σταθεί όρθια στο Emirates και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην Άρσεναλ (0-0) αλλά έφτασε κοντά και στη νίκη.

Όσο για τους δύο αρνητικούς πρωταγωνιστές, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού ήταν βασικός και έπαιξε για 89 λεπτά ενώ ο Μπατσουαγί έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Ρόι Χόντσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ