ΠΑΟΚ

Κρμέντσικ: "Χαρούμενη στιγμή για όλους μας"

Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Κρμέντσικ πανηγυρίζει γκολ του στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Κρμέντσικ πέτυχε το καθοριστικό γκολ της ισοφάρισης στον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και στις δηλώσεις του τόνισε πως είναι ικανοποιημένος για τη χαρά που έδωσε στους φίλους του Δικέφαλου.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV απέδωσε τα εύσημα στον Ράχμαν Μπάμπα για την πάσα του έδωσε.

"Όταν είδα τη μπάλα από την καλή πάσα του Μπάμπα σκέφτηκα πώς θα σουτάρω καλά. Χαίρομαι που μπήκε το γκολ. Είναι μια χαρούμενη στιγμή για την ομάδα, την πόλη, όλους μας. Είμαι φορ όποτε βρίσκομαι σε θέση βολής το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν ένα σημαντικό γκολ" είπε ο Τσέχος επιθετικός και αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό δεν είναι στις βασικές επιλογές του Πάμπλο Γκαρσία.

"Είμαι ποδοσφαιριστής, ο προπονητής μου με φώναξε παρά το γεγονός ότι είμαι στον πάγκο εδώ και κάποια παιχνίδια, αλλά είμαι εδώ για την ομάδα, να τη βοηθήσω, κάνω πάντα ότι μπορώ.

Το πιο σημαντικό είναι να βοηθάω την ομάδα. Ξέρω ότι το γκολ μου το πανηγύρισαν όλοι οι φίλοι του ΠΑΟΚ, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δεν είναι στο γήπεδο μαζί μας" σχολίασε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ