ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Διαιτητής ο Ντοβέρι στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, ο Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

Referee Daniele Doveri during a Serie A soccer match between Sampdoria and AC Milan, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo / Carlo Baroncini)
Referee Daniele Doveri during a Serie A soccer match between Sampdoria and AC Milan, at the Luigi Ferraris stadium in Genoa, Italy, Sunday, Feb. 23, 2014. (AP Photo / Carlo Baroncini) AP PHOTO / CARLO BARONCINI

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των δεύτερων ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας με τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι να σφυρίζει το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τον Πολωνό Πάβελ Ρατσκόφσκι το Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα.

Ορίστηκαν οι διαιτητές που θα σφυρίξουν τους δεύτερους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΚΕΔ και όπως αναμενόταν είναι όλοι ξένοι.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Τετάρτη, 19.00). Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ, με τέταρτο τον Κουτσιαύτη και στο VAR τον Ολλανδό Πολ Φαν Μπέκελ με τον Πολωνό Ζμπίγκνιεβ.

Μία μέρα αργότερα (Μ.Πέμπτη 19:00) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ με τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο.

Υπενθυμίζουμε ότι Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν μείνει στο 1-1 στο πρώτο ματς, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΕΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ