Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές των δύο πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου με τον Βούλγαρο, Καμπάκοφ να ορίζεται στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και τον Λετονό Τρεϊμάνις στο ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός.

Δύο ξένοι διαιτητές θα σφυρίξουν τους δύο πρώτους ημιτελικούς του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ολυμπιακό.

ADVERTISING

Ο Γκέργκι Καμπάκοφ θα είναι εκείνος που θα διευθύνει την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ. Ο Βούλγαρος έχει σφυρίξει φέτος την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά και την αναμέτρηση της Ένωσης με την Μπράγκα για το Europa League. Σε καμία από τις δύο η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει (1-1 και ήττα 2-4 αντίστοιχα).

Βοηθοί του θα είναι οι Μαρτίν Μαργκαρίτοφ, Ντίγιαν Χρίστοφ, επίσης από την Βουλγαρία. Τέταρτος ορίστηκε ο Ευαγγέλου και στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πάουλους Φαν Μπέκε, με τον Φωτόπουλο.

Στα Γιάννενα πρώτος ρέφερι θα είναι ο Αντρίς Τρεϊμάνις. Ο Λετονός έχει διευθύνει άλλους δύο αγώνες φέτος στο πρωτάθλημα. Ο πρώτος ήταν το ΑΕΚ-Άρης 0-2 και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-1.

ADVERTISING

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χάραλντς Γκουντερμάνις, Αλεκσέις Σπασγιονίκοβς, 4ος ο Παπαδόπουλος και στο VAR ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι, με τον Νικολαΐδη.