ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Άνχελ Μαρτίνεθ

Ο Άνχελ Μαρτίνεθ στην ανακοίνωση απόκτησής του από τη Λαμία
Ο Άνχελ Μαρτίνεθ στην ανακοίνωση απόκτησής του από τη Λαμία EUROKINISSI

Η Λαμία ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (9/1) την απόκτηση του Ισπανού αριστερού μπακ, Άνχελ Μαρτίνεθ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24.

Την Πέμπτη (7/1) το SPORT24 σας ενημέρωσε ότι η Λαμία τα είχε βρει σε όλα με τον Άνχελ Μαρτίνεθ. Το μεσημέρι του Σαββάτου (9/1) η ομάδα της Φθιώτιδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ.

Ο Μαρτίνεθ αγωνίστηκε για δύο σεζόν στον Αστέρα και συγκεκριμένα από το 2018 έως το 2020 και είχε συνολικά 47 παρουσίες με δύο γκολ. Ενώ το χαρακτηριστικό του στον αγωνιστικό χώρο είναι το αρκετά δυναμικό του παιχνίδι και εκτός αυτού τα τατουάζ του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ Λαμία είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 29χρονο (15/5/1991) Ισπανό, αριστερό μπακ, Άνχελ Μαρτίνεθ Ορτέγκα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη Ρουμανία με την Βιτορούλ.

Στην Ελλάδα, την περίοδο 2018-20 φορούσε την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης έχοντας 47 συμμετοχές και δυο γκολ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ