ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Τέλος ο Πετράκης

Ο Γιώργος Πετράκης (EUROKINISSI)
Ο Γιώργος Πετράκης (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Παρελθόν από τον πάγκο της Λαμίας αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης, με την ομάδα της Φθιώτιδας να λύνει την συνεργασία της με τον Κρητικό τεχνικό, εν κοινή συναινέσει όπως ανακοίνωσε.

Η Λαμία ηττήθηκε 1-2 από τον Βόλο, με την ομάδα της Φθιώτιδας να μένει χωρίς ούτε ένα πόντο έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League Interwetten.

Η απόδοση της Λαμίας έφερε σε δύσκολη θέση τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Πετράκη, ο οποίος κάθισε για τελευταία φορά στον πάγκο των Φθιωτών, αφού πλέον αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.

Η προπόνηση της Λαμίας την Τρίτη (6/10) πραγματοποιήθηκε χωρίς την παρουσία του 32χρονου τεχνικού, ο οποίος αποχαιρέτησε τους παίκτες του. Έτσι, η ομάδα της Φθιώτιδας βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Ο Πετράκης βρισκόταν ήδη στην πίεση, μετά την ήττα από την ΑΕΚ με 3-0, όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr και το μεσημέρι της Τρίτης (6/10) ο σύλλογος επισημοποίησε με ανακοίνωσή του το "διαζύγιο" των δύο πλευρών.

Ο Κρητικός προπονητής βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Λαμίας για επτά παιχνίδια, χωρίς να καταφέρει να πάρει κάποια νίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Γιώργο Πετράκη. Τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε μέχρι σήμερα στην ομάδα μας, καθώς και για το ήθος και τον επαγγελματισμό που επέδειξε όλο αυτό το διάστημα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη καριέρα του, ελπίζοντας κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν.

Επίσης λύνεται η συνεργασία της ομάδας μας με τον άμεσο συνεργάτη του προπονητή, κ. Μανώλη Σκύβαλο τον οποίο επίσης ευχαριστούμε για την προσφορά τους και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ