STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Βόλος 1-1: Κερδισμένοι και οι δύο

Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - Βόλος
Φάση από την αναμέτρηση Λαμία - Βόλος EUROKINISSI SPORTS

Λαμία και Βόλος αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1 με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν πρώτοι το σκορ αλλά δέχτηκαν την ισοφάριση πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό από το τέρμα που τους έδωσε προβάδισμα. (VIDEOS)

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Λαμία και το Βόλο για τη δεύτερη αγωνιστική των playouts με τις δύο ομάδες να βγαίνουν κερδισμένες από το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα οι φιλοξενούμενοι μετά τον πόντο που πήραν είναι η πρώτη ομάδα στα playouts ενώ οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό από το γκολ που δέχτηκαν και βρίσκονται στο +6 από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό με λίγες φάσεις από τις δύο ομάδες και ήταν θέμα... δευτερολέπτων το 1-1. Αρχικά ο Τάσος Κρητικός πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 84' και λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του στην αναμέτρηση, στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Ο Βόλος έκανε το 0-1 στο 85' και ουσιαστικά έδειχνε να αγκαλιάζει το τρίποντο στο χρονικό σημείο που πέτυχε το τέρμα που του έδωσε το προβάδισμα.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Οι παίκτες της Λαμίας όμως που μέχρι το 85' είχαν απειλήσει ελάχιστα με τη σέντρα και σε βαθιά μπαλιά προς τον Καραμένο κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του έμπειρου επιθετικού από τον Μήτογλου. Πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό από το γκολ του Βόλου η μπάλα στήθηκε στα έντεκα μέτρα.

Ο Ντέλετιτς ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε διαμορφώνοντας το 1-1 που παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση.

Tα highlights της αναμέτρησης:

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΒΟΛΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ