ΓΑΛΛΙΑ

Λαρκέ σε Εμπαπέ: "Αν δεν αντέχει την κριτική, να αλλάξει δουλειά"

France's Kylian Mbappe warms up before the World Cup 2022 group D qualifying soccer match between France and Ukraine at the Start de de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Wednesday, March 24, 2021. (AP Photo/Thibault Camus)
France's Kylian Mbappe warms up before the World Cup 2022 group D qualifying soccer match between France and Ukraine at the Start de de France stadium, in Saint Denis, north of Paris, Wednesday, March 24, 2021. (AP Photo/Thibault Camus) @ 2021 THIBAULT CAMUS/ASSOCIATED PRESS

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής, Ζαν Μισέλ Λαρκέ, τόνισε πως εάν ο Εμπαπέ δεν αντέχει την κριτική που του γίνεται τότε να αλλάξει επάγγελμα.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις του Κιλιάν Εμπαπέ με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας δεν είναι οι καλύτερες δυνατές με τον σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να δέχεται έντονη κριτική.

Ανάμεσα σε αυτούς που του την ασκούν είναι και ο Ζαν-Μισέλ Λαρκέ. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν σχολιαστής του RMC ουσιαστικά κάλεσε τον Εμπαπέ να αλλάξει δουλειά αν δεν μπορεί να αντέξει την κριτική.

"Δεν με ενδιαφέρει το πως αισθάνεται ο Εμπαπέ μετά το παιχνίδι, με ενδιαφέρει το ίδιο το παιχνίδι. Δεν με αφορά αν τον η κριτική τον ενοχλεί, διότι όταν τον λένε «φαινόμενο» δεν βλέπω να αντιδρά. Τα αρνητικά σχόλια ήρθαν μετά από δύο μέτρια παιχνίδια, χωρίς να υπολογίζω το Καζακστάν με το οποίο έχασε ένα πέναλτι.

Δεν μπορούν δηλαδή οι δημοσιογράφοι να πουν ότι δεν τα πάει καλά αυτή την στιγμή στην Γαλλία; Αν δεν είναι χαρούμενος λοιπόν που είπαμε ότι είχε δύο κακούς αγώνες, τότε μπορεί να αλλάξει δουλειά" ανέφερε ο Λαρκέ.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ