ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Κρατάει τον Ιντζάγκι μέχρι το 2024

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ιταλίας που κατέκτησε το 2019 με την Λάτσιο
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι με το τρόπαιο του Κυπέλλου Ιταλίας που κατέκτησε το 2019 με την Λάτσιο @ 2019 ALESSANDRA TARANTINO/ASSOCIATED PRESS

Η διοίκηση της Λάτσιο και ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχουν καταλήξει σε προφορική συμφωνία και σύμφωνα με την "Messaggero" είναι θέμα λίγων ημερών για να υπογράψει ο Ιταλός τεχνικός νέο συμβόλαιο με τους Ρωμαίους που θα έχει ισχύ μέχρι το 2024.

Το πρόσημο για την Λάτσιο με τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο της είναι κάτι παραπάνω από θετικό την τελευταία πενταετία και αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στους τίτλους που έχει κατακτήσει (1 Κύπελλο Ιταλίας και 2 Σούπερ Καπ) αλλά και στο μέταλλο που έχει δώσει στην ομάδα της πρωτεύουσας και την έχει κάνει άκρως ανταγωνιστική εντός των συνόρων.

Οι μετοχές του μάλιστα έχουν ανέβει σε τέτοιο βαθμό ώστε τον τελευταίο χρόνο να έχει μπει στο μάτι τόσο της Νάπολι ως υποψήφιος διάδοχος του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο όσο και της Γιουβέντους σε περίτπωση αποτυχίας του Πίρλο.

Και τα δύο παραπάνω σενάρια πάντως φαίνεται πως θα "καούν" πολύ γρήγορα, με την Λάτσιο να έχει δει τους μνηστήρες να έρχονται και να έχει πάρει τα μέτρα της για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων.

Εδώ και καιρό υπήρχαν ζυμώσεις και επαφές με τον Σιμόνε Ιντζάγκι από πλευράς του Κλαούντιο Λοτίτο για να τον πείσουν να συνεχίσει το "Ολίμπικο" και όλα δείχνουν πως αυτό θα γίνει σύντομα, με τον άλλοτε παίκτη της ομάδας να ετοιμάζεται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο λίγο μετά τη συμπλήρωση των 45ων γενεθλίων του την Δευτέρα (5/4).

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της "Messaggero", το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και ο Ιντζάγκι έχει πάρει οριστική απόφαση για παραμονή, ενώ αναμένεται Πέμπτή η Παρασκευή να πέσουν οι υπογραφές για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024 που θα του αποφέρει ετήσιες απολαβές ύψους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2019 Alessandra Tarantino/Associated Press

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ