CHAMPIONS LEAGUE

Λάτσιο - Μπριζ: Τρία γκολ στο πρώτο ημίωρο

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε προσπαθεί να αποφύγει έναν όμιλο παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λάτσιο με την Μπριζ για το Champions League
Ο Τσίρο Ιμόμπιλε προσπαθεί να αποφύγει έναν όμιλο παικτών κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λάτσιο με την Μπριζ για το Champions League AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο "τελικός" στο Ολίμπικο άρχισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τους φανς της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς, με την Λάτσιο να προηγείται με 2-1 στο ημίωρο παίρνοντας δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στην Μπριζ (VIDEOS).

Η Λάτσιο βολεύεται και με την ισοπαλία απέναντι στην Μπριζ για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους "16" του Champions League, όμως μόνο παθητικά δεν μπήκε στην αναμέτρηση του "Ολίμπικο" το βράδυ της Τρίτης.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάγκι άνοιξαν το σκορ στο 12' με τον Κορέα που εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Μινιολέ σε σουτ του Αλμπέρτο και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα με τον Φέρμερ, δεν πτοήθηκαν.

Αντίθετα, ήταν εκείνοι που ξαναπήραν τα ηνία και δικαιώθηκαν πριν συμπληρωθεί το ημίωρο, με τον Ιμόμπιλε να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μάτα και να ευστοχεί από τα 9 μέτρα, γράφοντας το 2-1 για τους πρωτευουσιάνους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ