ΛΑΤΣΙΟ

Λάτσιο: Θετικός στον κορονοϊό ο Ιντζάγκι και η οικογένειά του

Λάτσιο: Θετικός στον κορονοϊό ο Ιντζάγκι και η οικογένειά του
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως και η οικογένειά του και μπήκε σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης, με την είδηση να γίνεται γνωστή μέσα ανάρτησης στο Instagram από τη σύζυγο του τεχνικού της Λάτσιο.

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών στην ποδοσφαιρική Ιταλία φέρνουν τον Σιμόνε Ιντζάγκι μία ανάσα από το να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Λάτσιο, που θα τον δέσει στο "Ολίμπικο" μέχρι το καλοκαίρι του 2024, ωστόσο όλα δείχνουν πως το συγκεκριμένο deal θα καθυστερήσει για λίγο.

Με υπαιτιότητά όχι της Λάτσιο αλλά του Ιταλού τεχνικού, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό όπως και όλη η οικογένειά του, και έχει μπει ήδη σε καθεστώς αυτοαπομόνωσης όπως προστάζει αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι μπιανκοτσελέστι είχαν αναφέρει μέσω ανακοίνωσης πως ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό, με την αποκάλυψη του ονόματος να έρχεται μέσω ανάρτησης της συζύγου του, Γκάια Λουκαριέλο, λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Λάτσιο: Θετικός στον κορονοϊό ο Ιντζάγκι και η οικογένειά του
INSTAGRAM ΤΗΣ GAIA LUCARIELLO

"Γεια σας, θέλαμε να σας πούμε ότι δυστυχώς όλη η οικογένειά μας μετά από μοριακό τεστ στο οποίο υποβληθηκε, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό! Είμαστε καλά και σε απομόνωση όπως ορίζει το πρωτόκολλο! Μία αγκαλιά", έγραψε στο Instagram η σύζυγος του Ιντζάγκι.

Σημειώνεται πως την περασμένη Δευτέρα (5/4) ο Σιμόνε Ιντζάγκι είχε γιορτάσει τα 45α γενέθλιά του μαζί με την οικογένειά του, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως από την Πέμπτη και μέχρι το Σάββατο οι παίκτες της Λάτσιο θα υποβάλλονται καθημερινά σε τεστ για κορονοϊό προκειμένου να ελεγχτεί η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: AP Photo/Andrew Medichini

TAGS ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ