ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

League Cup Αγγλίας: Χωρίς ντέρμπι η κλήρωση της προημιτελικής φάσης

Liverpool's Harvey Elliott, right, and Liverpool's Curtis Jones celebrate during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Liverpool's Harvey Elliott, right, and Liverpool's Curtis Jones celebrate during the English League Cup soccer match between Liverpool and Arsenal at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 30, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

Προέκυψαν τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του League Cup Αγγλίας. Δεν υπάρχει ντέρμπι μεταξύ των μεγάλων, ενώ ξεχωρίζει το Έβερτον - Λέστερ. Άγνωστο ακόμα πότε θα παίξει η Λίβερπουλ το δικό της ματς.

Μία ημέρα μετά από το ξέσπασμα του Γιούργκεν Κλοπ για τις ημερομηνίες των αγώνων της Λίβερπουλ, έγινε και η κλήρωση του League Cup Αγγλίας. Ο Γερμανός προπονητής απείλησε έπειτα από το παιχνίδι με την Άρσεναλ ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στην επόμενη φάση εάν δεν βρεθεί μία δίκαια -όπως ζήτησε να είναι- ημερομηνία για τον αγώνα των Κόκκινων.

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, έμαθε τον αντίπαλό της αλλά όχι την ημερομηνία που θ' αγωνιστεί. Συγκεκριμένα, κατόπιν κλήρωσης έγινε γνωστό ότι οι πρωταθλητές Ευρώπης θα συγκρουστούν με την Άστον Βίλα. Οι αγώνες είναι να γίνουν στις 16 Δεκεμβρίου, ωστόσο η Λίβερπουλ δεν είναι διαθέσιμη ν' αγωνιστεί εκείνη την ημέρα διότι θα βρίσκεται στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Από εκεί και πέρα θα γίνουν τα εξής τα παρακάτω ματς:

Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κόλτσεστερ Γιουνάιτεντ

Άστον Βίλα - Λίβερπουλ

Έβερτον - Λέστερ

Από τα τέσσερα ματς που δίνουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, σαφέστατα ξεχωρίζει το Έβερτον - Λέστερ, αλλά και το Άστον Βίλα - Λίβερπουλ το οποίο βέβαια για την ώρα δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει. Ο Κλοπ υπενθυμίζουμε πως απείλησε να μην κατέβει στον αγώνα και ο αντίπαλός του να περάσει έτσι ή να παίξει με την Άρσεναλ την οποία απέκλεισαν οι Κόκκινοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ