CHAMPIONS LEAGUE

Νάγκελσμαν: "Θέλω Ρεάλ ή Γιουβέντους γιατί μου αρέσει ο ύμνος τους"

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Μπασάκσεχιρ για τη φάση των ομίλων του Champions League στις 2 Δεκεμβρίου του 2020.
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν στην αναμέτρηση της Λειψίας με την Μπασάκσεχιρ AP PHOTO

Ο προπονητής της Λειψίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, τόνισε ότι για τη φάση των 16 του Champions League θέλει τη Γιουβέντους ή την Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας του ύμνου τους.

Η Λειψία έχει κερδίσει μία θέση για τη φάση των 16 του Champions League και περιμένει να μάθει αντίπαλο στην κλήρωση της Δευτέρας (14/12). Οι ταύροι μπορούν να κληρωθούν με μία εκ των Ρεάλ, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ ή Τσέλσι.

Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, επέλεξε τον αντίπαλο που θέλει βάσει του ύμνου της ομάδας στις δηλώσεις του πριν από το παιχνίδι με την Βέρντερ.

"Πάντα ακούω τον ύμνο του επόμενου μας αντιπάλου, όπως κάνω τώρα με την Βρέμη. Η Ρεάλ και η Γιουβέντους έχουν ωραίους ύμνους, οπότε θέλω έναν από τους δύο, αλλά θα δούμε" σχολίασε ο Νάγκελσμαν.

Η Λειψία βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga και θα υποδεχθεί την Βέρντερ Βρέμης (12/12, 16:30) για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ