PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Άστον Βίλα 0-1: Τρελαίνουν κόσμο οι βίλανς, έκαναν το "4 στα 4"

Aston Villa's Ross Barkley celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Leicester City and Aston Villa at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Oct. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira, Pool)
Aston Villa's Ross Barkley celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Leicester City and Aston Villa at the King Power Stadium in Leicester, England, Sunday, Oct. 18, 2020. (AP Photo/Rui Vieira, Pool) AP PHOTO/RUI VIEIRA, POOL

Η Άστον Βίλα νίκησε 1-0 εκτός έδρας την Λέστερ με εξαιρετικό μακρινό σουτ του Ρος Μπάρκλεϊ στο 91' και σκαρφάλωσε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Premier League, με έναν πόντο λιγότερο από την Έβερτον αλλά και με ματς λιγότερο (VIDEOS).

Τρομερή απόδραση από το "King Power Stadium" για την Άστον Βίλα. Στο πρώτο της παιχνίδι μετά από το επικό 7-2 επί της πρωταθλήτριας Λίβερπουλ η Άστον Βίλα έδειξε πως μόνο τυχαία δεν ήρθε εκείνο το αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα του Κλοπ καθώς ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λέστερ και αναρριχήθηκε στη 2η θέση του πίνακα με 4 νίκες στα ισάριθμα πρώτα παιχνίδια της στη φετινή Premier League.

Το ματς ήταν κλειστό, ισορροπημένο και με τις καλές φάσεις στις δύο εστίες να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με το σύνολο του Ντιν Σμιθ να βρίσκει πάντως τον τρόπο να πάρει το τρίποντο στον έξτρα χρόνο.

Συγκεκριμένα στο 91', με τον δανεικό από την Τσέλσι Ρος Μπάρκλεϊ να βρίσκει χώρο εκτός περιοχής και να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ με το δεξί, για να στείλει τη μπάλα να καρφωθεί χαμηλά στη δεξιά γωνία της εστίας του Κάσπερ Σμάιχελ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπάρκλεϊ έφτασε ήδη τα 2 γκολ με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ, όσα είχε πετύχει στα προηγούμενα 42 που είχε δώσει με τη φανέλα της Τσέλσι, με την Άστον Βίλα από την πλευρά της να αρχίζει με 4 νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά από τη σεζόν 1930-31 (είχε τερματίσει 2η τότε).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 5ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Εβερτον - Λιβερπουλ 2-2 (19' Κιν, 81' Κάλβερτ-Λιούιν / 3' Μανέ, 72' Σαλάχ)

Τσέλσι - Σαουθάμπτον 3-3 (15' 29' Βέρνερ, 59' Χάβερτς / 43' Ινγκς, 57' Άνταμς, 90+2' Βέστεργκααρντ)

Μάντσεστερ Σίτι - Αρσεναλ 1-0 (23' Στέρλινγκ)

Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-4 (2' αυτ. Σο / 23' Μαγκουάιρ, 86' Φερνάντες, 90' Γουάν-Μπισάκα, 96' Ράσφορντ)

Κυριακή 18 Οκτωβρίου

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 1-1 (85' πεν. Σαρπ / 77' Λούκμαν)

Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον 1-1 (19' πεν. Ζαχά / 90' ΜακΆλιστερ)

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 3-3 (1' Σον, 8' 16' Κέιν / 82' Μπαλμπουενά, 85' αυτ. Σάντσες, 94' Λαντσίνι)

Λέστερ - Αστον Βίλα 0-1 (91' Μπάρκλεϊ)

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Γουέστ Μπρομ - Μπέρνλι (19:30)

Λιντς - Γουλβς (22:00)

Δείτε εδώ αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League και όχι μόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ