ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λεβ: "Ελάχιστος στόχος της Γερμανίας είναι τα ημιτελικά του Euro"

Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ (AP Photo/Martin Meissner)
Ο προπονητής της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Γιόαχιμ Λεβ μετά την ισοπαλία της Γερμανίας απέναντι στην Ελβετία, τόνισε ότι ελάχιστος στόχος της ομάδας του είναι να φτάσει στα ημιτελικά του Euro το καλοκαίρι.

Η Γερμανία ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Ελβετία στην Κολονία για το Nations League. Έτσι, η Μάνσαφτ μετράει τρεις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη στην διοργάνωση.

"Αρχίσαμε το παιχνίδι με κακό τρόπο, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και κάναμε το comeback, το οποίο ήταν καλό. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα μας ωστόσο. Το σχέδιο μας ήταν να παίξουμε με ένα συγκεκριμένο στοιχείο ρίσκου, αλλά πρέπει να φτιάξουμε αυτά τα λάθη. Πρέπει να βελτιώσουμε την επικοινωνία μας και τις εντολές" ανέφερε ο Γιόαχιμ Λεβ.

Ο προπονητής της Γερμανίας, ωστόσο, θέτει ψηλά τον πήχη τονίζοντας ότι ελάχιστος στόχος της ομάδας του στο Euro θα είναι να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

"Όταν θα πάμε στο Euro, ο στόχος μας είναι να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Όμως το να φτάσουμε στα ημιτελικά είναι το ελάχιστο. Η ομάδα έχει πολλές προοπτικές. Πρέπει να διορθώσουμε πράγματα" δήλωσε ο Λεβ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ EURO NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ