ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε Μέλεγκ και Κονέ

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε Μέλεγκ και Κονέ

Σε δυο σπουδαίες κινήσεις στην προσπάθεια του να παραμείνει στην κατηγορία προχώρησε ο Λεβαδειακός ο οποίος απέκτησε τον 24χρονο Σέρβο επιθετικό Ντέγιαν Μέλεγκ από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και τον Κονέ από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δυο σημαντικές μεταγραφές για τις οποίες είχατε διαβάσει στο Sport24.gr ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής ο Λεβαδειακός. Συγκεκριμένα οι Βοιωτοί στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στη Super League προχώρησαν στην απόκτηση του 24χρονου Σέρβου επιθετικού, Ντέγιαν Μέλεγκ, ο οποίος έπαιζε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά και στην απόκτηση του Εμμανουέλ Κονέ που μέχρι πρότινος έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου μεσοεπιθετικού Dejan Meleg και του Ιβοριανού μεσοαμυντικού Emmanuel Kone. Οι δυο παίκτες βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της Π.Α.Ε. όπου και υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους.

Ο Emmanuel Kone γεννήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου 1986 και αγωνίστηκε στον Λεβαδειακό την περίοδο 2013-14. Επίσης έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα, στην Ρουμανική Κλούζ και στη Γαλλική Σεντάν. Στην καριέρα του μέχρι στιγμής έχει 282 συμμετοχές και 35 γκολ.

Ο Dejan Meleg γεννήθηκε στις 1/10/1994 και αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα όπου και αγωνιζόταν ενώ έχει αγωνισθεί και στην Ολλανδία με τα χρώματα του Άγιαξ. Είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας".

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ