ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Λεβαδειακός: Παίρνει τον Μέλεγκ του Ερυθρού Αστέρα

Λεβαδειακός: Παίρνει τον Μέλεγκ του Ερυθρού Αστέρα

Ο Λεβαδειακός είναι κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Ντέγιαν Μέλεγκ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην προτελευταία θέση δεν τα παρατάει. Ο Λεβαδειακός συνεχίζει τις προσθήκες κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο. Η ομάδα της Βοιωτίας βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην απόκτηση του 24χρονου Σέρβου μεσοεπιθετικού, Ντέγιαν Μέλεγκ, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Ερυθρό Αστέρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βοϊβοντίνα και το 2013 εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Άγιαξ. Δόθηκε δανεικός στην Καμπουούρ και το 2016 επέστρεψε στη Βοϊβοντίνα. Το 2017 πωλήθηκε στην Καϊσερίσπορ της Τουρκίας αντί 300.000 ευρώ, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα της ομάδας του Βελιγραδίου.

Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε πέντε φορές (οι τρεις εξ αυτών στο αρχικό σχήμα) στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, τέσσερις στο κύπελλο και 18 στα προκριματικά του Champions League. Η ομάδα της Λιβαδειάς ήδη έχει αποκτήσει τους Γκιόργκι Ρεχιασβίλι, Ντράγκος Μπαλαούρου και Μπενζαμέν Ανγκουά.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να βρεθεί στην Ελλάδα παρουσία του εκπροσώπου του, Μπόρις Τσβιγιάνοβιτς.

Photo credits: AP Photo/Darko Vojinovic

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ