ΜΠΑΓΕΡΝ

Λεβαντόφσκι: "Ο Χάαλαντ μπορεί να γίνει ο καλύτερος φορ στον κόσμο"

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μπάγερν κόντρα στην Λάτσιο στο Champions League @ 2021 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το αντίπαλο δέος του στην Bundesliga όσον αφορά στο σκοράρισμα, Έρλινγκ Χάαλαντ, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθησή πως έχει τα φόντα να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των στράικερ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γνωρίζει την αποθέωση για τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ εδώ και 15 μήνες τόσο στην Bundesliga όσο και στο Champions League και μία απόδειξη της εκτόξευσής του είναι πως μαζί με τον Κιλιάν Εμπαπέ θεωρούνται τα δύο "next best things" στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό πάλκο.

Το τιμητικό μάλιστα στην περίπτωση του 20χρονου Νορβηγού φορ είναι πως τα καλά λόγια ακούγονται από... παντού, ακόμα μάλιστα και από παίκτες που μεσουρανούν τώρα στον κόσμο της στρογγυλής Θεάς και θεωρούνται καθηγητές στην τέχνη του γκολ.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, με τον κορυφαίο παίκτη στον κόσμο για το 2020, να στάζει μέλι για τον κατά 12 χρόνια μικρότερό του Χάαλαντ μέσω συνέντευξης όπου έδωσε στο "CBS Sport" και ρωτήθηκε για τον φορ της Ντόρτμουντ.

"Είναι ένας παίκτης που μπορεί να γίνει ο καλύτερος, αλλά και εγώ από την πλευρά μου θέλω να συνεχίζω να παίζω σε υψηλό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια.

Είμαι ευτυχισμένος εδώ που βρίσκομαι", είπε αρχικά ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν, για να προσθέσει για τον Χάαλαντ: "Είναι μεγάλος παίκτης, με τεράστια προοπτική, ενώ είναι ακόμα πολύ νέος.

Στο μέλλον έχει τη δυνατότητα να γίνει ο καλύτερος σέντερ φορ στον κόσμο, σίγουρα. Είναι φανταστικό που παίζει στην Bundesliga και είναι ωραίο να βλέπεις έναν νέο παίκτη σε αυτό το πρωτάθλημα και να κοντράρεσαι μαζί του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Matthias Schrader/Associated Press

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ