COPA LIBERTADORES

Φλαμένγκο - Ρίβερ Πλέιτ: Αποθέωση για Ζεζούς, πούρα θριάμβου και χορός!

Φλαμένγκο - Ρίβερ Πλέιτ: Αποθέωση για Ζεζούς, πούρα θριάμβου και χορός!

Αποθέωση για τον προπονητή της Φλαμένγκο, Ζόρζε Ζεζούς στα αποδυτήρια, με τους παίκτες να τον σηκώνουν στα χέρια, ενώ άναψαν και τα πούρα του θριάμβου, χωρίς βέβαια να λείψουν και οι... χοροί!

Εκστασιασμένοι είναι όλοι στο στρατόπεδο της Φλαμένγκο για την κατάκτηση του Copa Libertadores με απίστευτη ανατροπή κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ. Η "ρούμπο-νέγκρο" κατάφερε να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο για δεύτερη φορά στην ιστορία της και επικράτησε πανδαιμόνιο στους πανηγυρισμούς.

Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Ζόρζε Ζεζούς, έτυχε αποθέωσης από τους παίκτες του στα αποδυτήρια, αφού τον αγκάλιασαν όλοι και τον σήκωσαν στα χέρια τους. Ο Πορτογάλος προπονητής βίωσε μοναδικές στιγμές και το χάρηκε με την ψυχή του, ενώ τον... έλουσαν κιόλας στο γήπεδο, φορώντας και τη σημαία της χώρας τους!

Φυσικά, δεν έλειψαν οι... χοροί των ανθρώπων της "Φλα", το πάρτι των παικτών για να ξεδώσουν μετά τον τελικό, όπως και τα πούρα του θριάμβου. Ύστερα από τέτοια επιτυχία, επιτρέπονται τα πάντα. Η Φλαμένγκο έγραψε ιστορία!

Δείτε videos από το twitter της βραζιλιάνικης ομάδας:









TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ