COPA LIBERTADORES

Γκαμπιγκόλ: "Είμαι φανατικός οπαδός του Γκαγιάρδο"

Gabriel of Brazil's Flamengo celebrates after his team defeated Argentina's River Plate 2-1 to win the the Copa Libertadores final soccer match at the Monumental stadium in Lima, Peru, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Mejia)
Gabriel of Brazil's Flamengo celebrates after his team defeated Argentina's River Plate 2-1 to win the the Copa Libertadores final soccer match at the Monumental stadium in Lima, Peru, Saturday, Nov. 23, 2019. (AP Photo/Martin Mejia) AP

Ο σκόρερ και πρωταγωνιστής της κατάκτησης του Copa Libertadores από τη Φλαμένγκο, Γκαμπιγκόλ, αποθέωσε τον προπονητή της Ρίβερ Πλέιτ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Με δύο γκολ του Γκαμπιγκόλ στο 89' και στο 92' η Φλαμένγκο έκανε εκπληκτική ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Ρίβερ Πλέιτ και σήκωσε το δεύτερο Copa Libertadores της ιστορίας της!

O 23χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός και πρωταγωνιστής του τελικού για τη ρούμπρο-νέγκρο αποθέωσε μετά τη λήξη του ματς τον προπονητή της φιναλίστ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

"Μετά το ματς ήθελα να μιλήσω με τον Γκαγιάρδο, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα. Είναι φανατικός οπαδός του, μεγάλος θαυμαστής του γιατί έφτιαξε ομαδάρα στη Ρίβερ. Ήταν η πρώτη ομάδα στη διοργάνωση που μας έβαλε τόσες δυσκολίες. Κατέκτησε το Κύπελλο την περασμένη σεζόν, θα μπορούσε να το κάνει και φέτος", υποστήριξε ο Γκαμπιγκόλ για τον "μουνιέκο"(παρατσούκλι του Γκαγιάρδο).

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ