ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός της Μπόκα που απελάθηκε: "Πήγα στην Ισπανία για τα... Χριστούγεννα"

Οπαδός της Μπόκα που απελάθηκε: "Πήγα στην Ισπανία για τα... Χριστούγεννα"

Ο Μάξι Ματσάρο είναι ένας από τους αρχηγούς των φανατικών της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος απελάθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Μαδρίτης, με τον ίδιο να λέει ότι βρέθηκε στην Ισπανία για να περάσει τα Χριστούγεννα.

Ο Μάξι Ματσάρο είναι ένας από τους αρχηγούς των φανατικών της Μπόκα Τζούνιορς, ο οποίος απελάθηκε από τις αστυνομικές αρχές της Μαδρίτης, διότι έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο. Δεν θεωρείται από τα... καλά παιδιά της κερκίδας και το αποδεικνύει το παρελθόν του.

Ο ίδιος βρέθηκε στην ισπανική πρωτεύουσα ενόψει του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores με τη Ρίβερ Πλέιτ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, αλλά πιάστηκε από τις αρχές της Ισπανίας στο αεροδρόμιο και εκδιώχθηκε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η δικαιολογία του όμως ήταν μοναδική. Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο ίδιος ανέφερε ότι πήγε στην Ισπανία για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων και όχι για να βρεθεί στο γήπεδο για τον δεύτερο τελικό...

"Δεν πήγαινα στο γήπεδο. Ήμουν σε διακοπές και σκόπευα να περάσω τα Χριστούγεννα στη Βαρκελώνη. Δεν έχω πάει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο την τελευταία πενταετία. Δεν παλεύω με κανέναν. Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ήμουν μαζί με την οικογένειά μου", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ματσάρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ