ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Αυτοί είναι οι "διάσημοι" που θα βρεθούν στις εξέδρες του "Μπερναμπέου"

A man walks outside of the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, Nov. 30, 2018. The twice-postponed Copa Libertadores final between Argentina archrivals Boca Juniors and River Plate will be played in Madrid on Dec. 9. The second leg was supposed to be played last Saturday, but Boca players were injured when their bus was attacked by River fans. (AP Photo/Manu Fernandez)
A man walks outside of the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Friday, Nov. 30, 2018. The twice-postponed Copa Libertadores final between Argentina archrivals Boca Juniors and River Plate will be played in Madrid on Dec. 9. The second leg was supposed to be played last Saturday, but Boca players were injured when their bus was attacked by River fans. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το "Μπερναμπέου" φιλοξενεί τον δεύτερο τελικό του Copa Libertadores μεταξύ της Ρίβερ και της Μπόκα και μαζί πλήθος διασημότητων από το χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης αδημονεί για το μεγάλο αποψινό ραντεβού (21:30, Live από το Sport24.gr) μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς και το γεγονός αυτό θα αποτυπωθεί και στο γήπεδο, καθώς όλος ο καλός ο κόσμος θα βρεθεί στις εξέδρες του "Μπερναμπέου" για να δει το παιχνίδι διά ζώσης.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η "Marca", ο Λιονέλ Μέσι (ο οποίος μάγεψε το βράδυ του Σαββάτου με δύο εκπληκτικά φάουλ-γκολ κόντρα στην Εσπανιόλ) θα βρεθεί σε σουίτα στο γήπεδο της Ρεάλ, έχοντας μαζί του συνολικά 12 άτομα, από το οικογενειακό και το φιλικό του περιβάλλον.

Ισχυρή θα είναι και η εκπροσώπηση της Ατλέτικο Μαδρίτης στο σπίτι της Ρεάλ, αφού θα είναι παρών στο γήπεδο ο τεχνικός των "ροχιμπλάνκος" (και πρώην της Ρίβερ) Ντιέγκο Σιμεόνε έχοντας δίπλα του τους Μιγκέλ Άνχελ Ζιλ Μαρτίν, Μπούργκος και Κορέα, ενώ στο γήπεδο θα είναι και ο Αντουάν Γκριεζμάν.

Παρόντας θα είναι και ο Ντιέγκο Γκοντίν και ο συμπατριώτης του και μέσος της Άρσεναλ, Λούκας Τορέιρα (ως φίλος της Μπόκα), ενώ στο "Μπερναμπέου" θα επιστρέψουν και δύο πρώην παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και του Ολυμπιακού: οι Χαβιέρ Σαβιόλα και Εστέμπαν Καμπιάσο.

Boca Juniors supporters cheer ahead of the Copa Libertadores Final between River Plate and Boca Juniors in Madrid, Sunday, Dec. 9, 2018. Tens of thousands of Boca and River fans are in the city for the "superclasico" at Santiago Bernabeu Stadium on Sunday. (AP Photo/Emilio Morenatti)
Boca Juniors supporters cheer ahead of the Copa Libertadores Final between River Plate and Boca Juniors in Madrid, Sunday, Dec. 9, 2018. Tens of thousands of Boca and River fans are in the city for the "superclasico" at Santiago Bernabeu Stadium on Sunday. (AP Photo/Emilio Morenatti) AP PHOTO/EMILIO MORENATTI

Δεν θα είναι πάντως οι μοναδικοί Αργεντινοί καθώς στο γήπεδο της Ρεάλ για το Ρίβερ-Μπόκα θα βρεθούν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ίντερ, Χαβιέρ Σανέτι, όπως επίσης ο Πάουλο Ντιμπάλα και ο Ρομπέρτο Φαμπιάν Αγιάλα.

Από πλευράς ποδοσφαιρικής ηγεσίας, θέση στις εξέδρες θα πάρει ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ινφαντίνο, ο πρόεδρος της Conmebol Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Σεφερίν, ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, αλλά και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, που θα πάει στο γήπεδο αφού ολοκληρωθεί το εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος των "μερένγκες" κόντρα στην Ουέσκα.

Φυσικά, θα έχει εκπροσώπηση στον τελικό και ο πολιτικός κόσμος της Ισπανίας, με τον πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσες, να παίρνει θέση στις εξέδρες, συνοδευόμενος από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Χοσέ Γκιράρο αλλά και τον Υπουργό Εσωτερικών της χώρας, Φερνάντο Γκράντε.

River Plate supporters cheer ahead of the Copa Libertadores Final between River Plate and Boca Juniors in Madrid, Sunday, Dec. 9, 2018. Tens of thousands of Boca and River fans are in the city for the "superclasico" at Santiago Bernabeu Stadium on Sunday. (AP Photo/Olmo Calvo)
River Plate supporters cheer ahead of the Copa Libertadores Final between River Plate and Boca Juniors in Madrid, Sunday, Dec. 9, 2018. Tens of thousands of Boca and River fans are in the city for the "superclasico" at Santiago Bernabeu Stadium on Sunday. (AP Photo/Olmo Calvo) AP

Όσον αφορά στους απόντες, οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μαουρίτσιο Ποτσετίνο έχουν απορρίψει την πρόσκληση που δέχτηκαν, ενώ δεν πρόκειται να δούμε στο γήπεδο και τους Μαραντόνα, Ρικέλμε και Σαμπαόλι που έχουν ταχθεί ανοιχτά κατά της απόφασης της Conmebol να πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός εκτός Αργεντινής.

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez, AP Photo/Emilio Morenatti, AP Photo/Olmo Calvo

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ