ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίβερ - Μπόκα: Ο πανηγυρισμός-πρόκληση του Μπενεντέτο μπροστά σε παίκτη της Ρίβερ Πλέιτ

Dario Benedetto of Argentina's Boca Juniors celebrates scoring his side's first goal during a Copa Libertadores final soccer match between River Plate and Boca Juniors at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Armando Franca)
Dario Benedetto of Argentina's Boca Juniors celebrates scoring his side's first goal during a Copa Libertadores final soccer match between River Plate and Boca Juniors at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Dec. 9, 2018. (AP Photo/Armando Franca) AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο Ντάριο Μπενεντέτο "τρελάθηκε" μετά το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ρίβερ Πλέιτ και θέλησε να το γιορτάσει με ασυνήθιστο τρόπο: βγάζοντας τη γλώσσα του σε παίκτη των "μιλιονάριος" (VIDEOS)!

Το Superclasico της Αργεντινής είναι ένα από τα πιο αυθεντικά και καυτά ντέρμπι στον ποδοσφαιρικό πλανήτη και αυτό είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν όλοι στο 44ο τελικό του δεύτερου τελικού του Copa Libertadores.

Ήταν η στιγμή που ο Μπενεντέτο νικούσε τους Μαϊδάνα και Αρμάνι για να κάνει το 1-0 για την Μπόκα, με τον στράικερ των "κιτρινομπλέ" να μην αρκείται στη χαρά του γκολ αλλά να επιχειρεί να ισοπεδώσει ψυχολογικά τον Μοντιέλ, κοιτάζοντας με μίσος και βγάζοντας τη γλώσσα μπροστά στον δεξιό μπακ της Ρίβερ.

Δείτε την απίστευτη αντίδραση του Μπενεντέτο μετά το γκολ του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ