ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Λιβάι Γκαρσία στο SPORT24: "Είμαι δικαιωμένος που επέλεξα ΑΕΚ αντί Ολυμπιακού"

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία 24MEDIA CREATIVE TEAM / ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΑΝΤΟΥΝΑΣ

Ο Λιβάι Γκαρσία μίλησε στο SPORT24 για τον στόχο του Κυπέλλου, το "ξύλο" που τρώει από τους αμυντικούς στην Ελλάδα, το ποδοσφαιρικό ίνδαλμά του, ενώ δήλωσε δικαιωμένος που επέλεξε την ΑΕΚ αντί του Ολυμπιακού.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί κατά γενική ομολογία μία από τις σταθερές της ΑΕΚ σε μία σεζόν με σκαμπανεβάσματα για την Ένωση.

Ο 23χρονος εξτρέμ, άλλωστε, δεν κέρδισε μόνο τον Μάσιμο Καρέρα (επί τεχνικής ηγεσίας του οποίου αποκτήθηκε), αλλά και τον διάδοχό του, Μανόλο Χιμένεθ.

Με την ταχύτητά και την εκρηκτικότητά του είναι ικανός να δημιουργήσει ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Ενίοτε, δε, και να σκορέρει πανέμορφα γκολ από απευθείας εκτελέσεις κόρνερ.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/2) η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα (2-1) στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα, πήρε όμως την πρόκριση χάρη και στο σκορ του πρώτου ματς.

Ο μεσοεπιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πέρασε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αποτελώντας μια ευχάριστη νότα στο κιτρινόμαυρο παιχνίδι, δεχόμενος αρκετά φάουλ από τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έβρισκαν τρόπο να τον περιορίσουν.

Συνέντευξη στους Βασίλη Τεμπέλη, Ηλία Καλλονά

Το SPORT24 τον συνάντησε μετά τη λήξη του ματς και ο Γκαρσία μίλησε για την καλοκαιρινή επιλογή του να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα, την αγάπη των οπαδών, τον Ροναλντίνιο, τον Νεϊμάρ και τις ντρίμπλες που... προκαλούν τα σκληρά μαρκαρίσματα.

- Ήττα, αλλά πρόκριση. Ακολουθεί και το ντέρμπι με τον Άρη...

"Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα με τον Απόλλωνα. Το επόμενο ματς με τον Άρη είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι μπορούμε να νικήσουμε".

- Είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου ένας μεγάλος στόχος;

"Ναι, κάναμε σήμερα το πρώτο βήμα. Ελπίζουμε να το κατακτήσουμε. Πάντα είναι ωραίο να κλείνεις τη σεζόν με ένα τρόπαιο".

"ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ"

- Είσαι ένας από παίκτες που λατρεύει ο κόσμος της ΑΕΚ. Την έχεις λάβει αυτήν την αγάπη, την αισθάνεσαι;

"Ναι, βέβαια. Είναι απίστευτο συναίσθημα να σε αγαπούν οι οπαδοί. Μου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο. Θέλω να τους εκπλήξω περισσότερο θετικά. Κρίμα που λόγω της πανδημίας δεν τους έχω συναντήσει στο γήπεδο. Θέλω να πω από εδώ ότι δέχομαι τόσα μηνύματα στα social media και ζητώ συγγνώμη που δεν έχω μπορέσει να απαντήσω σε όλα. Ελπίζω να τεθεί υπό έλεγχο η πανδημία και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί".

- Αλήθεια, ποιος ήταν η έμπνευσή του, το ίνδαλμά σου στο ποδόσφαιρο;

"Ο μεγαλύτερος μου αδερφός ήταν ποδοσφαιριστής και χάρη σε αυτόν αγάπησα το ποδόσφαιρο. Ίνδαλμα ήταν ο Ροναλντίνιο και φυσικά τώρα ο Νεϊμάρ".

"ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΑΝΗΚΩ ΕΔΩ"

- Το καλοκαίρι σε ήθελαν τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Ολυμπιακός. Αισθάνεσαι δικαιωμένος που επέλεξες την Ένωση;

"Ναι, βεβαίως. Η ΑΕΚ ήταν η πρώτη επιλογή, είχα αυτό το προαίσθημα από την αρχή. Από την αρχή υπήρχε αυτή η σύνδεση, από τη πρώτη στιγμή της πρότασης ένιωσα ότι ανήκω εδώ".

- Σήμερα δέχτηκες αρκετά μαρκαρίσματα...

"Ναι, κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα (γέλια). Είμαι συνηθισμένος. Μου αρέσει να ντριμπλάρω και το αποδέχομαι".

Photo credits: Eurokinissi / 24MEDIA Creative Team

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ